Kafkas istifa etti yönetim kabul etmedi

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, sahalarında Erciyesspor'a 2-1 yenildikleri karşılaşma sonrası görevinden istifa etti.
Kafkas istifa etti yönetim kabul etmedi

Kafkas, basın toplantısında, kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, özellikle Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan ve Asbaşkan Murat Yolbulan'ın itibarlı ve saygılı kişiler olduğunu söyledi.

Görevinden istifa ettiğini belirten Kafkas, "Bu işçi ve emekçi şehrinde, bana destek olan insanlara çok teşekkür ediyorum. Bir tarafım her zaman burada kalacak. Basın mensuplarına da teşekkür ediyorum. Keşke böyle bitmeseydi ama futbolun içinde bunlar var" dedi.

'Kendimi affedemem'
Takımın önünü açmayı doğru bulduğunu, takıma zarar verirse kendisini affedemeyeceğini anlatan Kafkas, "Burayı çok seviyorum. Bu ayrılık benim için kolay değil. Kulüp başkanıyla henüz görüşmedim. Takımın oynadığı futbol ve başımıza gelenler ortada. Bundan sonra daha düzgün ve iyi olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

İstifa kabul edilmedi
Maçın ardından Kulüp binasında kulüp başkanı Mustafa Yolbulan ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Tolunay Kafkas'ın istifa isteği reddedildi. Kulüp başkanı Mustafa Yolbulan'ın Kafkas'ı ikna etmeye çalıştığı ve görevine devam etmesi yönünde baskı yaptığı öğrenildi.