Büşra Aksakbağı Ay

Büşra Aksakbağı Ay

Kaftancıoğlu İçerde!

Kaftancıoğlu İçerde!

Geçen yıl bir dizi yayınlanmıştı çoğumuz biliriz. İsmi İçerde olan bu dizide polis içine sızmış mafya, mafya içine sızmış polis anlatılıyordu. Son günlerde ismi gündemden düşmeyen CHP’nin yeni İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu görünce aklıma bu dizi geldi.

Düşünün, siz bir partiyi savunuyorsunuz ve o partinin il başkanı aslında başka bir partinin ideolojisine hizmet ediyor.  Kaftancıoğlu’da CHP içine sızmış HDP’lidir, daha açık olursak PKK’lıdır. CHP’liler savunun, Kaftancıoğlu içerde!

*

Kimdir bu Canan?

Sözcü, Cumhuriyet gibi gazetelere Canan Kaftancıoğlu kimdir diye sorduğunuz da aldığınız cevap; doktor, anne, demokrat vs. vs…

Asıl Canan ise şudur; sözde Ermeni soykırımının savunucusu, PKK destekçisi, devlet düşmanı, ağzı bozuk trol..

Bunu ben değil, Canan Kaftancıoğlu söylüyor.. Nasıl mı?

Kaftancıoğlu’nun kim olduğunu ve hangi düşüncelere hizmet ettiğini öğrenmek için twitter hesabına göz ucuyla bakmak bile kafi.. Sözde Ermeni soykırımını tanıyan tweetleri, Atatürk’ün partisinde olup bu sloganları militerist bulması, devlete seri katil demesi, darbecileri savunması ve 15 Temmuz direnişçilerine hakaret etmesi, DHKP-C’li oldukları kesinlik kazanmış isimleri sosyal medya hesaplarında arka plan fotoğrafı yapması..

Bunun yanında buraya yazamayacağım ülkenin Cumhurbaşkanının annesine kadar edilmiş küfürler, HDP ve Selahattin Demirtaş’ı öven, “eğer varsa Allah’ınız” diyerek başlanan söylemler..

Fransa’da, PKK kurucularından Sakine Cansız’ın öldürülmesini ‘İnsanlık yine kaybetti” olarak değerlendirmesi.

Bu kadının terör sevici ve devlet düşmanı olduğunun kabul edilmesi için sanırım bir yerlerde kendini patlatması gerekiyor.  

*

Canan Kaftancıoğlu; CHP’nin tabutuna çakılan bir çividir..

Artık rakip partilerin propaganda yapmasına gerek kalmadı. CHP eskiden Atatürk demekti, şimdi bir bakın haline. Bu kadın artık CHP’nin başka bir şeye dönüştüğünün en büyük kanıtıdır. Bu kadın, CHP yönetiminin, il örgütünün ve bu kadına destek veren 325 delegenin gerçek yüzünü gösteren, baktıkça kimin ne olduğunu gösteren bir ibret vesikasıdır.  Atatürk’ün mirasını yiye yiye bitiriyorlar.

*

CHP’liler partiniz işgal altında!

Her CHP’li ülkenin bekası ve partisinin geleceği için bunun hesabını sormalı. CHP, Atatürk’ün çizgisinde ise bu kadının bu partide ne işi var? Sorun, Canan’a sorun. PKK terör örgütü müdür diye sorun. Türkler, Ermeni soykırımı yapmış mıdır diye sorun. Milliyetçilik hakkında düşüncelerini sorun. Bu sorulara verilen cevaplar doğruyu gösterecektir. Partinizi militanlara bırakmayın, kurucu kodlarınızı kurtarın. Bu ülkenin günden güne devlet düşmanlarının işgal ettiği partiye değil, güçlü bir muhalefete ihtiyacı var. Hem partiniz, hem ülkeniz için sesinizi çıkarın.  

Bunu yapmaz iseniz, CHP, HDP ile aynı çizgide olmakla kalmayıp bir bütün olacak. Yarın, CHP için çok geç olacak!

Önceki ve Sonraki Yazılar
Büşra Aksakbağı Ay Arşivi
SON YAZILAR