Kahta Gençlik ve Sosyal Yardımlaşma Derneği kuruldu

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde gençlik ve sosyal yardımlaşmaya destek amacıyla kurulan Kahta Gençlik ve Sosyal Yardımlaşma Derneği açıldı.
Kahta Gençlik ve Sosyal Yardımlaşma Derneği kuruldu

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde gençlik ve sosyal yardımlaşmaya destek amacıyla kurulan Kahta Gençlik ve Sosyal Yardımlaşma Derneği açıldı.

Dernek binasında düzenlenen açılış törenine AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, Gençlik ve Spor ve İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, Halk Eğitim İlçe Müdürü Ramazan Güllü, Ziraat Odası Rüştü Turanlı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan, Kahta eski Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, özellikle gençleri ön planda tutarak, onların daha güzel ve sosyal donatılara sahip bir hayat sürdürmeleri için çalışmalar yapmayı amaçlıyor.

Derneğin açılış töreninde konuşan Gençlik ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Bilal Savaş, derneğin kuruluş amacı hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Bilal Savaş, "Öncelikli hedeflerimizden biri de özellikle gençleri ön planda tutarak, onların daha güzel ve sosyal donatılara sahip bir hayat sürdürmeleri için dernek olarak bir takım çalışmalar yapacağız. Bununla birlikte dernek, çeşitli seminerler de düzenleyerek Kahta halkına faydalı olmak yolunda çalışmalar yürütecektir. Dernek olarak, Kahta'daki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için çeşitli çalışmalar yaparak, onları kötü ortamlardan alıkoymaya gayret edeceğiz. Ayrıca dernek bünyesinde çeşitli sosyal faaliyetler yapılacak ve seminerler düzenlenecektir. Yardımlaşma insanlığın sahip olduğu güzel erdemlerden bir tanesidir. Bazı durumlar vardır ki, içinden çıkılmayacak derecede zordur. Bu nedenle başkalarının yardımına ihtiyaç duyarız. Bu zor durumlarda birlikte hareket ederek inşallah zorlukların üstesinden gelebiliriz" şeklinde konuştu.

İnsanlık için özellikle de gençler için yapılan tüm çalışmalarda AK Parti Kahta İlçe Teşkilatı olarak sürekli destek olacağını belirten AK Parti İlçe Başkanı Bedir Yeni, yeni kurulan Gençlik ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinin hayırlara vesile olmasını dileyerek Dernek Başkanı ve yönetimine başarılar diledi.

İHA