Kalaycı: "Tüm kesimlerin takdirini toplayacak"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı, seçim beyannamelerinin tüm kesimlerin takdirini toplayacağını söyledi.
Kalaycı: "Tüm kesimlerin takdirini toplayacak"

Kalaycı, MHP'nin seçim beyannamesinin 3 Mayıs'ta Ankara Arena Spor Salonunda Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından açıklanacağını belirtti.
Seçim bölgesi Konya'da çalışmalarını sürdüren MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, seçmenlerin yoğun teveccühü ile karşılaştıklarını belirterek "Tüm milletvekili adaylarımız, teşkilatlarımız çalışma içerisinde. Tek başına iktidar hedefimiz doğrultusunda çok olumlu tepki alan bir çalışma içerisindeyiz. Konya'da da bu çalışmaları sürdürüyoruz. Her gün ilçelerimizde milletvekili adaylarımız programlara katılıyor. Şundan çok memnunuz; Konya'da da partimize çok kıymetli hemşehrilerimizin teveccühü çok yoğun. Ben inanıyorum ki, Konya'da tarihi bir sonuç alacağız. MHP en yüksek oyu ve milletvekili sayısını 1999 seçimlerinde almıştı. Şu an onu yakalamış durumdayız. İnşallah 7 Haziran’da MHP, Konya’dan tarihi bir sonuçla çıkacak’’ dedi.

"TÜM KESİMLERİN TAKDİRİNİ TOPLAYACAK"
Mustafa Kalaycı, MHP’nin seçim beyannamesinin bütün kesimlerce takdir görecek bir beyanname olduğunu söyleyerek, "Partilerin seçim beyannamesi ile ilgili bugünlerde tartışmalar var. MHP gerçekten sanayicinin, çiftçimizin, esnafımızın, çalışanlarımızın, emeklilerin, kadınların, ailelerin beklentileri ile ilgili tutarlı, hangi kaynakla karşılanabileceği hesabı yapılmış ve birçok vaadimizin altında bir proje olan bir seçim beyannamemiz 3 Mayıs'ta Ankara Arena Spor Salonunda Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli tarafından açıklanacak. Ben inanıyorum ki, tüm kesimlerce MHP’nin seçim beyannamesi takdir toplayacaktır" diye konuştu.