Kaliteli ürün, düşük fiyatlarla Hatve’de

Kaliteli ürün, düşük fiyatlarla Hatve’de

Hatve Dişli Sanayi 13. Tarım Fuarı’nda yerini aldı. Yeni teknolojik ürünlere yatırım yaptıklarını belirten Hatve Dişli Sanayi sahibi Şükrü Haykır, en kaliteli ürünü, en düşük fiyatla ve en kısa zamanda üreterek tüketiciye sunmak için çalıştıklarını söyledi.

Hatve Dişli Sanayi 13. Tarım Fuarı’nda yerini aldı. 1975 yılında paşalar Dişli Sanayi ismiyle Karatay Sanayi Sitesinde kurulduklarını belirten Hatve Dişli Sanayi sahibi Şükrü Haykır, 2000 yılından itibaren Hatve Dişli Sanayi olarak Büsan Özel Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdüklerini söyledi.  Üretilmekte olan mamullerin yüzde 60'ı ihraç ettiklerini ve yüzde 40'ını ise iç piyasaya satıldığını belirten Şükrü Haykır, “Firmamızın imalat ürünleri arasında  hafif ticari araçlar, ticari araçlar, otomobiller, traktörler, iş makinaları spiral - hypoid diferansiyel ayna mahruti dişlileri, diferansiyel istavroz dişli takımları, diferansiyel istavroz kutularıdır. Ayrıca tarım makinaları, fabrika ve tesislere ait spiral konik dişliler, düz konik dişliler ve dişli kutuları müşteri ihtiyaçlarına ve siparişe göre üretilmektedir. Haykır, Latin Amerika, Güney Amerika, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Uzak Doğu, Avrupa ve Balkanlara ihracat yaptıklarını söyledi.

ÜRÜN KALİTEMİZİ SÜREKLİ ARTIRIYORUZ

Firmamızın hedeflerinde bahseden Haykır, “Üretim kalitesini, adet ve çeşitliliğini artırmak maksadıyla yeni teknoloji makinalara yatırım yapmak, yurtiçi ve yurtdışı fuarlara katılımlarla ihracatı daha da artırmaktır. Ürünlerimizin kalitesi sürekli olarak artırmak için müşterilerden gelen istekleri AR-GE faaliyetlerimizle geliştirerek üretimimize yansıtarak ürünlerimiz verimliliğini artırmaktır. Firmamızın Politikası ise Müşterileri istek ve beklentileri doğrultusunda, ürünümüzle ilgili yasal ve teknik mevzuat şartlarına uygun olarak en uygun fiyatta, en kaliteli ürün üretmek,  'Çalışanlarımız en önemli kaynağımızdır.' felsefesi ile çalışanlarımızın niteliklerini sürekli geliştirmek,  Sistemin ayrılmaz bir parçası olarak gördüğümüz tedarikçilerle kalite konusunda iş birliği yapmak,  Şirketimizin başarısını ve ürünlerimizin kalitesini etkileyen teknoloji ve araştırmaya yatırım yapmak,  Müşterilerimizin, çalışanlarımızın ve ortaklarımızın mutluluğu için sürekli iyileştirme faaliyetlerini tüm çalışanların katılımı ile uygulamaktır. Firmamızın misyonu; en kaliteli ürünü, en düşük fiyatla ve en kısa zamanda üreterek tüketiciye sunmaktır” şeklinde konuştu.