Kaman Kaymakamlığından iftar

Kaman Kaymakamlığından iftar

Kaman Kaymakamlığınca düzenlenen iftar programında ilçe protokolü, siyasi partilerin başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bir araya geldi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, bir restoranda düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Kaymakam Hakan Şen, ramazan ayında fakir, öksüz ve yetimlerin gözetildiğini, yardımlaşma ve dayanışma özelliklerinin zirveye çıktığını belirterek, Hazreti Muhammed'in "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" sözüne dikkati çekti.

Ramazanda iftar programlarıyla her kesimden insanın bir araya geldiğini kaydeden Şen, dostlar, akrabalar, kamu kurumlarının yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, iş dünyası ve yerel yöneticilerin buluştuğuna işaret ederek, katılımcıların Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Kuran-ı Kerim tilaveti sunulan programa AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, Akpınar Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Kaman Garnizon Komutan Vekili Üsteğmen Fırat Mert Fidancı, belde belediye başkanları ve muhtarlar katıldı.