Kanal Caddesi 3 şeritli yol olacak

Adana Çevre Yolu ile Karaman Caddesi'ni birbirine bağlayan Kanal Caddesi, orta refüj çalışmaları tamamlandıktan sonra 3 şeritli yol haline gelecek.
Kanal Caddesi 3 şeritli yol olacak

        Kanal Caddesinde devam eden çalışmayı yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Kanal Caddesinin 5920 mt. uzunluğunda bir ana yol olduğunu belirtti. Cadde üzerinde Şehir Hastanesi, Şehir Parkı ve Kır Düğün Salonu olduğunu söyleyen Başkan Hançerli; "Eskiden tek şeritli bir yol iken, 2015 yılı içerisinde 2700 mt.lik kısmı kapatılarak, 2016 yılı içerisinde de 3200 mt.lik kalan bölümü kapatılarak şuanda 3 şeritli yol haline getiriliyor" dedi. Mevcut kanal içerisine beton büzler atılarak, rögar çalışmalarının yapıldığını dile getiren Başkan Hançerli; "Şehir Hastanesi ve Kır Düğün Salonu bitmeden insanlarımızın rahat etmesi açısından etrafındaki yollar ve caddelerle ilgili gerekli önlemleri şimdiden alıyoruz" dedi. Karaman Caddesi ile Adana Çevre Yolunu birbirine bağlayan 6 km. lik bir Cadde olan Kanal Caddesinin etrafında bulunan diğer yollara alternatif bir yol olacağını belirten Başkan Hançerli; tamamlandığı zaman Çataltömek Mahallesi, Karaaslan Üzümcü Mahallesi, İstiklal Mahallesi, Gazi Osman Paşa Mahallesi ve civardaki diğer mahallelere hizmet vereceğini söyledi.

        3 şeritli bir yol haline gelecek olan Kanal Caddesinin Karatay’a hayırlı olmasını dileyen Başkan Hançerli; orta refüj çalışması devam eden ve en kısa zamanda tamamlanacak olan Kanal Caddesinin 2017 yılı içerisinde beton asfalt yapılarak tamamlanacağını sözlerine ekledi.