Kandil'e hava harekatı

Terörle mücadele kapsamında, gece boyunca çok sayıda F-4E 2020 ve F-16 uçağı ile yapılan sınır ötesi harekatta, Irak'ın kuzeyinde Kandil bölgesinde terör örgütüne ait hedefler vuruldu.
Kandil'e hava harekatı

Terörle mücadele harekatı kapsamında, gece boyunca çok sayıda F-4E 2020 ve F-16 uçağı ile yapılan sınır ötesi harekatta, Irak'ın kuzeyinde Kandil bölgesinde terör örgütüne ait tespit edilen hedefler, akıllı mühimmat kullanılarak etkisiz hale getirildi. 

Alınan bilgiye göre, terörle mücadele harekatı kapsamında, dün gece boyunca Kandil bölgesine hava operasyonu düzenlendi. 

Çok sayıda F-4E 2020 ve F-16 uçağı ile yapılan sınır ötesi harekatı, havadan yakıt ikmal ve ihbar kontrol uçağı ile insansız hava araçları da destekledi. 

Operasyonda, Irak'ın kuzeyinde Kandil bölgesinde terör örgütüne ait tespit edilen hedefler, akıllı mühimmat kullanılarak etkisiz hale getirildi.

Operasyona ilişkin görüntüler de kamuoyuyla paylaşıldı. Görüntülerde TSK'ya ait uçaklar, Kandil bölgesinde tespit edilen silah, mühimmat ve akaryakıt deposu ile teröristlerin barınma alanlarını imha ediyor.