Kapalı olan kaykay pisti yeniden açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tahsisini aldığı Atatürk Parkı'nda bakım onarım çalışması başlattı.
Kapalı olan kaykay pisti yeniden açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tahsisini aldığı Atatürk Parkı'nda bakım onarım çalışması başlattı. Ekipler, ilk olarak kapalı olan kaykay pistini yeniden hizmete açıyor.

Atatürk Parkı'nın yeniden tahsisini alan Büyükşehir Belediyesi, parkta tepeden tırnağa bakım çalışması başlattı. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri öncelikli olarak, vatandaşların ve gençlerin talebi üzerine kaykay ve paten pistinin onarıyor. Yetkililer, kötü durumda olan ve bakımsızlıktan dolayı uzun süredir kullanımda olmayan pistin yeniden kullanıma girmesi için gençlerin Büyükşehir Belediyesi'ne yoğun talebi olduğunu belirtti. Bunun üzerine vakit kaybetmeden çalışmalara başladıklarını ifade eden yetkililer, kısa süre içinde kay kay pistinin yeniden hizmete açılacağını müjdeledi.

Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri park içerisinde bulunan tüm ağaçların budama ve bakım çalışmalarını da yapıyor. Ekipler ayrıca Atatürk Parkı içerisinde yer alan aydınlatma direkleri ve korumalıkların da boyama ve onarım çalışmalarının sürdüğünü belirtti

Kapalı olan kaykay pisti yeniden açılıyor

Kapalı olan kaykay pisti yeniden açılıyor

Kaynak: