Kapullu-Beşbinevler yolu yenileniyor

Karabük Belediyesi ekipleri, alt ve üst temel malzemesi serilen Kapullu-5 bin Evler yoluna, zemin düzeltme çalışmalarının ardından hızlı bir şekilde...
Kapullu-Beşbinevler yolu yenileniyor

Karabük Belediyesi ekipleri, alt ve üst temel malzemesi serilen Kapullu-5 bin Evler yoluna, zemin düzeltme çalışmalarının ardından hızlı bir şekilde asfalt serimine başlayacak.

Karabük Belediyesi ekipleri, Kapullu Küpler - 5 bin Evler bağlantı yoluna sıkıştırma yaparak asfalta hazırlarken çalışmaların sürdüğünü belirten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; "Karabük Belediyesi olarak mahallelerimizin, cadde ve sokaklarının alt yapı ve üst yapı gereksinimlerini karşılamaya devam ediyoruz. Serilen tonlarca asfalt, yeni yapılan kilometrelerce yol, Karabük'ün hem bu günü için önemli hem de yarını için önemli bir yatırım. Karabük, hızla gelişen yerleşimlerinden birisi. Belediye olarak biz bu hızlı gelişimi en doğru şekilde ve sürdürülebilir olması için üzerimize düşen çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz. Yol yapım ve asfalt hizmetimiz, ihtiyaç duyulan her yere anında ulaşıyor ve vatandaşlarımız tarafından da memnuniyetle karşılanıyor" dedi.

Kaynak: