Karaarslan: Melun girişime ‘Millet’ dur dedi

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Karaarslan mesajında, “15 Temmuz 2016’daki hain kalkışmanın; Türk devletinin işgali, ülkemizin ve milletimizin bölünmesi, demokrasimizin hançerlenmesine yönelik bir ihanet ve acımasız bir terör saldırısı olduğunu unutmadık, unutmayacağız” dedi.
Karaarslan: Melun girişime ‘Millet’ dur dedi

Karaarslan mesajının devamında, “15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü; 627 yıl önce Kosova’da mağlup olanların yeni bir kakışmasıdır. 620 yıl önce Niğbolu’da ezilenlerin tekrardan başını kaldırmasıdır. 572 yıl önce Varna’da, 563 yıl önce İstanbul’da, 490 yıl önce Mohaç’ta döktükleri kanda boğulduklarını sandıklarımızın yeniden karşı harekâtıdır. 15 Temmuz’da TBMM’yi, emniyet ve istihbarat kuruluşlarını bombalayıp, sivil ve masum vatandaşlarımızı katledenlerle; 101 yıl önce Çanakkale kıyılarına gelip üzerimize ateş saçanlar aynı karanlık yolun yolcusudur. Bunlar Müslüman Türk’ün canıyla beslenen, hayat ve varlık haklarını çiğnemekle görevlendirilen yaratılmışların en aşağısı, en alçağıdır. Ama unuttukları, ihmal ettikleri Türk milletinin asaleti ve gücüdür. 15 Temmuz’da tankın önüne milli vicdan dikildi. 15 Temmuz’da mütecaviz ve melun girişime millet dur dedi. 15 Temmuz’da şehit olan 239 kardeşimizin sımsıcak kanı toprakla buluşmuş, Anadolu’nun ebedi Türk yurdu olduğunu, bölünmeyeceğimizi, parçalanmayacağımızı adeta tescillemiştir” dedi.

‘MİLLİ RUH; BEZGİNLİK, BAYGINLIK, MAĞLUBİYET TANIMAZ, KABUL ETMEZ’

Tüm şehitlere rahmet dileyen Başkan Karaarslan, “15 Temmuz terörist saldırısında yaralanan vatandaşlarımıza şifalar temenni ediyorum. 15 Temmuz Darbe Girişimi'nde 249 kişi yaşamını yitirmiş, 2 bin 193 kişi ise yaralanmıştır, hayatını kaybedenlere ve yaralananlara şükran borçlu olunduğumuzu bildirmek isterim. Milli şuur ayakta değilse, millet ölüm yatağındadır. Bizi geleceğe taşıyacak olan bu şuur, kardeşlik hukuku, iç barış ve huzur ortamıdır. Milli ruh; bezginlik, baygınlık, durgunluk, teslimiyet ve mağlubiyet tanımaz, kabul etmez. Dayanışma ve kucaklaşmayla her mihnet aşılacaktır. 15 Temmuz'da destan yazan milletimizle övünüyoruz. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz. Milliyetçi-Ülkücü Hareket konu vatan ve millet olunca fedakârlıkta sınır tanımaz. Ülkücülük en kutlu vasıf, Ülkücü ise en şuurlu varlıktır. Türk milleti yenilmeyecek, Türk devleti yıkılmayacaktır” dedi.

Etiketler :