Karaaslan: İnşallah bu terör belasından kurtulacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Hepimizin duaları başta olmak üzere ama verdiğimiz o çetin mücadeleyle birlikte inşallah bu terör belasından kurtulacağız." dedi.
Karaaslan: İnşallah bu terör belasından kurtulacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ayvacık ilçesindeki temasları kapsamında AK Parti İlçe Teşkilatı ile belediye başkanlığını ziyaret etti. Ardından esnaf ziyaretlerinde bulunan Karaaslan, bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

Daha sonra partisince bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına katılan Karaaslan, burada yaptığı konuşmada bir ramazan akşamında Ayvacık ilçesinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Şehit aileleriyle birlikte aynı masada iftar yaptığını ifade eden Karaaslan, "Bu dönemde Samsun'dan 6 şehidimiz oldu. Türkiye çapında da bir çok şehitler verdik. Allah'tan bir kez daha hepsine rahmet diliyorum. Hepsi bu mübarek gecelerde dualarımızda olacaklar. Bu huzurlu ortamlarda, bu iftar sofralarında bir araya gelebiliyorsak bu mutlaka onların sayesinde olduğu için Allah hepsinden bir kez daha razı olsun." dedi.

Karaaslan, ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini vurgulayarak, "Bu mübarek gecede bir kez daha söylüyorum. Hepimizin duaları başta olmak üzere ama verdiğimiz o çetin mücadeleyle birlikte inşallah bu terör belasından kurtulacağız. İnşallah aldığımız son şehit haberlerimiz olacak bu haberler. Yüreğimiz yanmayacak büyük acılarla. Bizim en büyük duamız şu anda bu. Duamız bir yandan buyken üzerinde yoğun olarak mücadele ettiğimiz alan da elbette bu." diye konuştu.