Karabükspor kaynağı Romanya'da buldu!

Gül: "Romanya Milli Takımı'ndan bir iki oyuncu bize çok yakın"
Karabükspor kaynağı Romanya'da buldu!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un futbol şube sorumlusu Tolga Gül, "Romanya Milli Takımı'ndan bir iki oyuncunun bize çok yakın olduğunu söyleyebilirim." dedi.

Gül, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, kamp programını belirlediklerini, buna göre 12 gün sürecek Bolu kampının 6 Temmuz’da, 13 gün sürecek Hollanda kampının ise 22 Temmuz'da başlayacağını söyledi.

Transfer çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini olduğunu ifade eden Gül, "Geçen sezon PTT 1 Lig’e göre bir takım yaptık ve başarılı olduk. Bu sene Süper Lig’deyiz. Şimdi Süper Lig’e göre bir takım yapmamız gerekiyor. Tabi ki devam etmek istediğimiz oyuncularımız var ve bunları kendileriyle konuşarak tebliğ ediyoruz. Sözleşmesi bitip devam etmek istediğimiz Ercüment Kafkasyalı var. Sözleşmesi devam eden Elvis Kokalovic, Kerim Zengin, İlhan Depe, Isaac Promise ve Marius Alexe ile de devam ediyoruz. Dış transferde de Fatih Atik, Hakan Arslantaş, Ahmet Şahin ve Barış Başdaş’ı bünyemize kattık" diye konuştu.

"Romanya Milli Takımı'ndan bir-iki oyuncunun bize çok yakın"

Gül, teknik ekip transferi içinde çalışmalar sürdürdüklerini dile getirerek şunları kaydetti:

"Rumen Dan Petrescu ile anlaşmıştık ama Rusya’dan daha iyi bir teklif aldığını öğrendik. Şimdi diğer teknik direktör adaylarımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Teknik direktör meselemizin birkaç gün içerisinde çözüme kavuşacağını düşünüyorum. Dış transferde yabancı oyuncu konusunda Romanya Milli Takımı'ndan bir iki oyuncunun bize çok yakın olduğunu söyleyebilirim. Taraftarımızın gönlü rahat olsun ki çok iyi bir kadro oluşacak ve Süper Lig’de iyi bir Karabükspor seyrettireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın."

Tolga Gül, ayrıca geçen sezon Atiker Konyaspor'da kiralık olarak oynayan oyuncuları Traore ile ilgili taleplerinin gerçekleşmesi durumunda oyuncuyu bu takıma verebileceklerini sözlerine ekledi.