Karadağ: Birliktelik başarıyı getirecek!

Selçuklu Basketbol koçu Cengiz Karadağ, Artvin Belediyespor maçında ilk kez şehrin kenetlendiğini dile getirerek, hep birlikte hareket etmeleri durumunda çok daha iyi yerlere geleceklerine inandığını söyledi
Karadağ: Birliktelik başarıyı getirecek!

Kendilerine destek olan herkese teşekkür eden Başantrenör Cengiz Karadağ, 'İlk defa Konya spor camiası, protokolümüz, futbol takımı yöneticileri, il spor müdürü ve taraftarıyla bir bütün halinde maçtaydılar. Demek ki şehre br enerji vermişiz. Her koşulda kazanmaya, mücadele etmeye Konya’nın spor camiasına layık olmaya çalışacağız. Sezon başından beri mücadelemizle bunu bir nebze olsa da başardığımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

'HERKES ÇOK KARAKTERLİ'
Takımının her maçta sahaya yüreklerini koyduğunu dle getiren Karadağ, “Rotasyonu genişletmeye çalışıyoruz ama bazı pozisyonlarda sıkıntı yaşıyoruz. Sahaya kim girerse girsin, isterse 1 saniye oynasın, tüm oyuncular canla başta oynuyor. Gerçekten bütün oyuncular çok karakterli. Buna giden 3 oyuncu da dahil. Bora, Alper ve Ahmet de öyleydi. Onların da ruhları ve desteklerinin bizlerle birlikte olduğunu biliyorum. Hepsi çok büyük karakter koyuyor” dedi.

KONYASPOR'A DEVREDİLECEK
Cengiz Karadağ, son dönemde gündeme gelen Atiker Konyaspor’un Selçuklu Basket’i alacağına dair haberlerle ilgili olarak ise, “Umarım Konya basketbolu hak ettiği yere, hak ettiği şekilde bir bütün olarak gelir. Konya şehri başarıyı hak ediyor. Konya’nın enerjisi çok büyük. Birlik olursak gerçekten çok şey yapabiliriz” değerlendirmesinde bulundu. Bu arada Atiker Konyaspor yöneticileri, Selçuklu Basket - Artvin maçını salona gelerek izledi.