Karaman idmana koltuk değnekleri ile çıktı

Geçtiğimiz hafta oynadığı özel bir maçta sağ aşil tendon bağları kopan ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, geçirdiği ameliyat sonrası çıktığı ilk idmanı koltuk değnekleri ile yönetti.
Karaman idmana koltuk değnekleri ile çıktı

ÇAYKUR Rizespor sezonun ilk haftasında evinde Konyaspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde tam kadro olarak günde tek idmanla çalışmalarını sürdüren yeşil-mavili ekipte sakatlığı düzelme aşamasında olan Kweuke bugünkü idmanda da takım arkadaşlarından ayrı olarak düz koşu yaptı.

Geçtiğimi hafta Demokrasi Şehitleri adına düzenlenen özel bir futbol turnuvasında forma giyen ancak sağ ayak aşil tendonu kopan ve ameliyat geçiren Teknik Direktör Hikmet Karaman doktorların tüm uyarılarına rağmen koltuk değneklerinin yardımı ile idmana gelerek çalışmayı yönetti. İdmanı bir süre oturarak izleyen Karaman daha sonra sahaya girerek oyunculara yakından komutlar verdi.

İdman sırasında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Karaman, sağlık durumunu değerlendirerek, "Ne yapalım. Olacağı varmış. Yaşadık bunu. Burada Demokrasi ve Şehitleri Anma Turnuvası davetine icabet ettik. Bu maçta tendonumuzu koparttık. Rabbimiz daha büyük kazalardan korusun. Böyle güzel ve anlamlı bir turnuva düzenledikleri için de arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

"5 oyuncu alınacak"

Karaman, yaptığı açıklamada bir tanesi kaleci olmak üzere beş yeni oyuncu transfer edeceklerinin altını çizerek, "Ligin ilk maçına kadar iki oyuncu alacağız. Toplamda ise 5 oyuncu alacağız. Alacağımız oyuncular takımları ile idmana çıkacak oyuncular olacak. Öncelikle Konya maçından önce iki oyuncuyu kadroda görmek istiyoruz. Bu konuda yönetim ile mutabıkız. Alacağımız oyunculardan bir tanesi kaleci olacak" diye konuştu.

İdman sırasında düz koşu yapan Kweuke'yi yanına çağıran Karaman elindeki göstergelere bakarak Kweuke'ye çok iyi durumda olduğunu, yakında oynayabileceğini söyledi.

İdman öncesi basın mensuplarının soruları yanıtlayan Takım Kaptanı Orhan Ovacıklı ise, "Beşinci sezonum başlamak üzere. Takımdaki en eski oyuncuyum. Bu sene genç bir kadro olduk. Hocamız kaptanlığı bana uygun gördü. Ben de saha içinde ve saha dışında arkadaşlarıma elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım. Basınla ve taraftarlarla diyaloğumuzu en iyi şekilde tutmaya çalışacağız. Ligimiz başlıyor. Yeni bir sezon, bir çok şey yeni. Bu yüzden heyecanlıyız. Yaklaşık bir ay boyunca lig için hazırlandık. Bu haftayı da en iyi şekilde değerlendirip ilk maçımıza hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Karaman idmana koltuk değnekleri ile çıktı

Karaman idmana koltuk değnekleri ile çıktı

Karaman idmana koltuk değnekleri ile çıktı

Karaman idmana koltuk değnekleri ile çıktı

Kaynak: