Karamercan’dan ’23 Nisan’ mesajı

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıyla ilgili...
Karamercan’dan ’23 Nisan’ mesajı

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıyla ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.

Açıklamasında, "Millet olarak birlik ve beraberliğimizi koruyup, vatan toprakları için mücadeleler vererek, bağımsızlığımıza ve özgürlüğümüze daha fazla sahip çıkmalıyız" diyen Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, milli egemenliğin ülkemiz için vazgeçilmez bir yönetim biçimi olduğunu hatırlatarak, "Bu gerçekle büyüyen, bilgiyle donanmış, geleceğimiz için en büyük güvencemiz, egemenliğimizin ve aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklarımızdır" ifadelerini kullandı. Başkan Ali Osman Karamercan mesajında şu görüşlere yer verdi: "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını her zaman olduğu gibi büyük bir sevinç ve gururla kutluyoruz. Geleceğimiz şüphesiz, çocuklarımızın ellerinde şekillenecek. O bakımdan bugün çocuklar arasında ulusal ve uluslararası çapta kurulacak dostluk ve kardeşlik köprüleri, yarının huzurlu ve aydınlık dünyasının da temeli olacak. Hepimiz inanıyoruz ki yeryüzündeki en çağdaş yönetim milletin egemenliğine dayanan yönetimdir. Gücünü milletten almayan hiçbir yönetim günümüz dünyası için uygar diyemeyiz. Teşkilatım ve tüm esnaf ve sanatkarlarımız adına Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 98. yıldönümü ve Cumhuriyetimizin kurulması yolunda hayatlarını ortaya koyan Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını bir kez daha şükran ve minnet duygularımızla anıyor, milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını can-ı gönülden kutluyorum. Bu anlamlı günde yurdun her yerini, işyerlerimizi ve evlerimizi ay yıldızlı bayrağımızla donatalım."

İHA