Karamercan'dan alçak saldırıya kınama

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde gerçekleşen hain terör saldırısı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Karamercan'dan alçak saldırıya kınama

KONESOB olarak, menfur saldırıyı şiddetle kınadıklarını vurgulayan Başkan Karamercan, "Ülkemizin birlik ve beraberliğine zarar veren hain teröristlerce yapılan bombalı saldırı sonucu şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi. Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyenlerin bunu başaramayacaklarına vurgu yapan Başkan Karamercan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Ülkemizi terör nedeniyle yaşanmaz, seyahat edilmez bir ülke olarak dünyaya tanıtmak ve en önemlisi de ülkemizin ilerlemesini ve yükselmesini engellemek isteyen şer güçler bu kirli amaçlarına asla ulaşamayacak. Mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız şu süreçte toplum olarak sağduyumuzu kaybetmeden birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek bu zor dönemi en kısa sürede atlatacağımıza inancımızın tam olduğunu belirtiyor ve terör mücadelesinde şehit düşen tüm vatandaşlarımıza ve aziz Türk milletimize tekrar başsağlığı diliyorum."