Kararlılığımız dirençlerini kırdı!

AK Parti Karaman İl Teşkilatının Yönetim Kurulu Toplantısında hayata geçirilen projeler ve devam eden yatırımlar masaya yatırıldı.
Kararlılığımız dirençlerini kırdı!

Toplantıda konuşan AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Türkiye’nin gelişmesinin birçok ülkeyi rahatsız ettiğini söyledi.

AK Parti Karaman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Yönetim Kurulu Toplantısına; AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er,Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Milletvekili Recep Konuk, Türkiye’nin kalkınmasının birçok ülkeyi rahatsız ettiğini kaydetti ve “takip ettiğimiz büyüme sistemini tüm dünya görüyor, rahatsız oluyorlar. 15 yıl içinde bu kadar olağanüstü gelişmeler, iyileşmeler niye oldu, ne oldu da böyle başarılı olundu? Bunu sorguluyorlar.Aslında bir tek şey değişti; o da anlayış. Bu çok önemli. Dün yönetime gelenlerin kaygıları farklıydı, bugün kaygılar farklılaştı. Bizim iktidarımız, iktidarlarımız millete hizmet için mücadele etti, ettiler. Bizim sistemimiz milletin hizmetkârı olmak düsturu, felsefesi üzerine dizayn edildi” dedi.

10-1-2-028.jpg

TÜRKİYE’NİN AFRİN’DEKİ KARARLILIĞI, TERÖRİSTLERİN DİRENCİNİ KIRDI

Konuşmasında, Zeytin Dalı Harekâtı ile kazanılan büyük başarıdan da bahseden AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk şunları söyledi; “Ordumuz Afrin’e girdi. Burada 3 tane konunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Birincisi, onların dediği gibi olmadı, terör örgütü direnemedi, çekilmek zorunda kaldılar, Türkiye’nin kararlılığı, yedi düvelin desteklediği teröristlerin direncini kırmıştır ve askerlerimiz Afrin’e rahatça girmiştir. İkinci konu, ordumuzun dimdik ayakta olmasıdır. Türk Silahlı Kuvvetleri dünyanın tartışmasız en başarılı, disiplinli, modern ordusu olduğunu Afrin’de dosta güven, düşmana korku vererek göstermiştir. Üçüncü konu ise Türk Silahlı Kuvvetlerinin yıkmak için bir yere gitmediğinin, Türkiye’nin asıl amacının yapmak olduğunun dünyaya müthiş bir kararlılıkla gösterilmesidir. Evet, siviller, masum halk, tarihi binalar, sivillerin yaşadığı binalar, ibadethaneler, okullar, hastaneler, imarethaneler TSK’nın korumasındadır ve askerimiz dünyaya savaşın bile bir ahlakı olduğunu, savaşın insanlığı öldürmemesi gerektiğini anlamlı bir şekilde göstermiştir. Umarız dünya Türkiye’den öğrenmesi gereken çok şey olduğunu bir kez daha anlar, anlarlarda şehirleri yakıp yıkmayı bırakıp, savaş hukukunun uygulandığı sistemlere geçerler. Afrin Operasyonu Türkiye’nin tam anlamıyla bir medeniyet merkezi olduğunun dünyaya bir kez daha ilan edilmesidir. Bu vesile ile Şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle bir kez daha anıyoruz, aziz hatıralarına hürmetimiz sonsuzdur, ailelerini selamlıyorum, askerlerimize teşekkür ediyor, Allah’ın yar ve yardımcıları olmasını diliyorum, gazilerimize de acil şifalar temenni ediyorum.”dedi.

10-1-1-019.jpg

HABER MERKEZİ