Karatay Belediyesi İHO, TEOG birincisi çıkardı

TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak başarılı olan Konya genelindeki 5 İmam Hatip Ortaokulu öğrencisinden biri olan Karatay Belediyesi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hilal Zeynep Er ödülünü aldı.
Karatay Belediyesi İHO, TEOG birincisi çıkardı

TEOG- 2’de, 120’de 120 yaparak tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Karatay Belediyesi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hilal Zeynep Er, başarısını Yeni Haber’e değerlendirdi. Aldığı birincilikten dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade eden Zeynep Er, başarısında emeği geçen ailesine, öğretmenlerine ve arkadaşlarına teşekkür etti. Düzenli ve çok çalışarak bu başarıyı kazandığını belirten Er, Öğretmenlerim ve ailem bana en büyük desteği verdiler. Bu başarımda onlarında payı yüksek. Arkadaşlarıma da beni hep destekledikleri için teşekkür ederim. İmam Hatip Okulunda okuduğum için çok mutluyum” dedi.

karatay-belediyesi-iho,-teog-birincisi-cikardi-(2).jpg

BİZ SADECE ORTAM HAZIRLADIK

TEOG rekortmeni Hilal Zeynep Er’in babası Nail Er ise kızının hayatı boyunca aldığı başarılarla kendilerini her zaman mutlu ettiğini belirterek, “Bu başarıda bende bir öğretmen olarak arkadaşlarıma bu başarıda önemli emeği var. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum” diye konuştu.  Başarıda öğretmenlerinin büyük bir payının olduğunun altınız çizen Hilal Zeynep Er’in annesi  de ,”Bu bir yıllık çalışmasının bir ürünü değil öğrenciliğinin başından beri düzenli olarak çalışıp iyi bir öğrenci olmaya çalıştı. Başarısında öğretmenlerimizin payı büyük. Biz sadece veli olarak ortam hazırladık” şeklinde konuştu.

AYNI BAŞARIYI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Karatay Belediyesi İmam Hatip Ortaokulu’nun 2015-2016 yılında yaptığı etkinliklerle adından sıkça söz ettirdiğini belirten Karatay Belediyesi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Abdullah Yılmaz, “Bu başarıların en büyüğü de TEOG’da Türkiye birincisi çıkarması oldu. Başarı kazanan Hilal Zeynep Er, ailesini ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Gelecek yıllarda da aynı başarıyı sürdürmek istiyoruz. Öğrencimiz hafta içi okul dersleri ve hafta sonundaki okulumuzdaki destekleme yetiştirme kurslarını takip ederek bu başarıyı kazanmıştır. Başka herhangi bir etüt merkezinden bir yardım almadan bu başarıyı kazanması bizi ayrıca sevindirdi.  İmam Hatip Orta Okulu ve Liselerinin başarıları bizleri sevindirdi. Öğrencimizin başarısından çok mutlu olduk. Bizleri gururlandırdı” dedi.

İSMAİL POÇAN / YENİ HABER GAZETESİ