Karatay Belediyesi'nde 3 memur daha açığa alındı

Karatay Belediyesinde Paralel Devlet Yapılanması FETÖ/PDY ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle 3 memur personel daha açığa alındı.
Karatay Belediyesi'nde 3 memur daha açığa alındı

Karatay Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre;

"15 Temmuz darbe girişiminin ardından Karatay Belediyesi'nde FETÖ/PDY bağlantısı gerekçesiyle daha önce 2 memur hakkında yasal soruşturma yapılarak ilgili makamlara bildirilmişti. Devam eden süreç içerisinde yapılan incelemeler sonucunda 3 memur daha açığa alınarak, açığa alınan personel sayısı 5'e ulaştı. Belediye olarak personellerimiz ile ilgili her türlü araştırma ve incelemeler hassasiyetle devam etmektedir.

Belediye bünyemizde oluşturulan 5 kişilik komisyon marifetiyle tüm bilgi ve belgeler incelenerek, içinde bulunduğumuz OHAL süreci kapsamında tüm Türkiye'de olduğu gibi belediyemizde de çok yönlü, hassas ve teferruatlı çalışmalar yapılmaktadır. Bugün itibariyle yapılan değerlendirme sonrasında FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantılı olabileceği düşüncesiyle 3 memur personel hakkında açığa alma ve Valilik Makamı ile Cumhuriyet Başsavcılığı Makamına bilgi verme işlemlerinin başlatılmasına karar verilmiştir."