Karatay Belediyesi'nden eğitime asfalt desteği

Karatay Belediyesi ilçenin cadde ve sokaklarında yaptığı asfalt çalışmalarının yanında eğitime katkı sağlamak amacıyla okul bahçelerini de asfaltlıyor
Karatay Belediyesi'nden eğitime asfalt desteği

Karatay Belediyesi alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken, eğitime katkı sunmak amacıyla Elmacı Mahallesi'nde bulunan Yusuf Gül İlkokulu bahçesinde asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Okul bahçelerinin daha temiz ve düzgün olması için yapılan çalışmayla öğrencilerin daha rahat hareket etmeleri sağlanacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, göreve geldikleri andan itibaren okul bahçelerinin asfaltlanması ve çevre düzenlemelerinin yapıldığını dile getirdi. Başkan Hançerli, "Vatandaşlarımızın cadde ve sokağını asfaltlarken, çocuklarımızın eğitim gördüğü eğitim kurumlarına da destek oluyoruz. Bu bazen eğitim yardımı olarak gerçekleştiği gibi, bazen de bahçelerin asfaltlanması, okul çevresinde düzenleme olabiliyor. Eğitim alanlarının temiz ve bakımlı olması önemlidir. Çocuklarımızın eğitimi bizim için önemli" dedi.

karatay-belediyesinden-egitime-asfalt-destegi-(1).jpg

Eğitime ve çocuklara olan ilgi ve sevgilerinin çalışmalarına da yansıdığına dikkat çeken Başkan Mehmet Hançerli, "Geleceğimizin teminatı en büyük hazinemiz olan değerli yavrularımızın daha yaşanılabilir bir Karatay'da hayatlarını idame ettirmeleri, onlara daha güzel bir yaşam alanı bırakmak için var gücümüzle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okullarımızla birlikte çeşitli projelere imza atıyoruz. Çocuklarımızın teneffüslerde okul bahçesinde rahatça oynayabilmeleri için ekiplerimiz asfalt çalışması yapıyor. Bu çalışmalarımızı imkanlar doğrultusunda Karatay'da ihtiyaç duyulan tüm okullarımızda yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte de eğitime olan desteklerimiz sürecek" ifadelerini kullandı.

karatay-belediyesinden-egitime-asfalt-destegi-(2).jpg