Karatay Kadın Meclisi Gaziosmanpaşa Kız Kuran kursu'nu ziyaret etti

Karatay Belediyesi Kadın Meclisi Gaziosmanpaşa Kız Kuran Kursu'nu ziyaret etti.
Karatay Kadın Meclisi Gaziosmanpaşa Kız Kuran kursu'nu ziyaret etti

 Karatay Belediyesi'nin yaptırdığı ve Karatay Müftülüğü'ne devrederek eğitime kazandırdığı Gaziosmanpaşa Kız Kuran Kursu'nu ziyaret eden Kent Konseyi Kadın Meclisi,  sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerle buluştu ve onlarla sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Kent Konseyi Kadın Meclisi ilkokul ikinci sınıftan liseye kadar olan yaş aralığındaki öğrencilerin öğrenim gördüğü kursun binasını da gezdi.

 

Karatay Belediyesi  Geleceğin Teminatı Olan Çocuklarımızın Eğitiminde Farkını Ortaya Koyuyor

        Öğrencilerin yaz kursunu başarıyla tamamladığını belirten öğretmenler ''Bu Kuran Kursu'nu Karatay'a kazandırarak kız öğrencilere böylesine güzel bir ortamda Kuran eğitimi görme imkanı sağlayan Karatay Belediyesi'ne ve Sayın Mehmet Hançerli'ye teşekkür ediyoruz.''dedi. Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar ''Karatay Belediyemiz bütün hizmet alanlarında vatandaşlarımız için, en iyiyi amaçlayarak yola çıkıyor. Bugüne kadar,eğitime büyük destek sağlayan Karatay Belediyesi; geleceğimizin tek teminatı olan çocuklarımızın eğitiminde de farkını ortaya koyuyor. Sadece kendisinin değil toplumumuzun da geleceğini inşa edecek olan çocuklarımızın iyi bir okulda din eğitimi almalarından son derece memnunuz.'' dedi.

Gerçekleşen ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirten Gaziosmanpaşa Kız Kuran Kursu yetkilileri ziyaretlerinden dolayı Kent Konseyi Kadın Meclisine teşekkür etti.