Karatay’a dört yeni park daha

Konya’nın Karatay İlçe Belediyesi ilçeye dört yeni park daha kazandırıyor.
Karatay’a dört yeni park daha

Konya’nın Karatay İlçe Belediyesi ilçeye dört yeni park daha kazandırıyor. 
Büyük parkların yapılmasının yanı sıra mahalle aralarına kazandırılan yeşil alanlar ile birlikte Karatay’a yeni bir çehre kazandırma gayesi ile yeni parkların yapımına devam eden Karatay Belediyesi vatandaşların dinlenebilecekleri, stres atabilecekleri ve rahatça vakit geçirebilecekleri alanlar için çalışmalarını sürdürüyor.
Orhangazi, Küçük Kumköprü, Gaziosmanpaşa mahallelerinde toplam 4 adet yapımı tamamlanan parka son olarak Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çimleme çalışmaları yapıldı.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, “Çalışmalarımızdaki öncelikli amacımız hemşerilerimizi ikamet ettikleri bölgelerde yeşil alana kavuşturmaktır" dedi. Metropol ilçelerde ve kentleşmenin yoğun olduğu bölgelerde parkların ve yeşil alanların olması gerektiğini vurgulayan Başkan Hançerli, mahalle aralarında mikro çaplı parkların oluşturmaya devam edileceğini ve gelecek nesillere daha yeşil bir Karatay bırakma amacında olduklarını söyledi. Günlük yaşamın stresinden bir nebze de olsa kurtulabilmek için bu türlü parkların olması gerektiğini belirten Başkan Hançerli, yapımı tamamlanan yeşil alanların ve parkların kullanımında vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini sözlerine ekledi.