Karatay'a yeni park!

Karatay'a yeni bir yüz kazandırma gayesi ile çalışmalarına devam eden Karatay Belediyesi, yeşil alan ve park çalışmaları doğrultusunda Sedirler Mahallesine yeni bir park daha kazandırılıyor.
Karatay'a yeni park!

Karatay'ın hızla değiştiğini ifade eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; ilçe genelinde yeşil alan projelerine önem verdiklerini ifade ederek bir taraftan büyük parklar yaptıklarını bir taraftan da mahalle sakinlerinin istifade edeceği mikro çaplı parklar oluşturduklarını belirtti. Şehir Hastanesi, Şehir Parkı, Düğün Salonları ve toplu konut hamleleri ile Karatay'ın metropol bir kent haline dönüştüğünü belirten Başkan Hançerli; kısa zamanda Karatay'ın değişim yönünden tanınamaz hale geleceğini söyledi. 15 Temmuz gecesi şehit olan 241 vatanseverin anısına parkın isminin 15 Temmuz Şehitler Parkı olacağını dile getiren Başkan Hançerli; "Şehitlerimizi unutmayacak ve unutturmayacağız" dedi.

  6852 m² arsa üzerine yapılacak olan park içerisinde güvenlik binası, suni çim saha, 11 adet kamelya, bay-bayan wc, çocuk oyun alanları, fitness alanları ile yürüyüş yollarının yer alacağını belirten Başkan Hançerli; parkın toplam maliyetinin 1.288.560,00 TL. olduğunu söyledi. Çocuklarımızın sağlığı ve güvenliği açısından EPDM kauçuk kaplama zemin yapıldığını belirten Başkan Hançerli; yeşil alan ve park tanzimi noktasında Karatay Belediyesi’nin üzerine düşen görevi layıkıyla yaptığını vurguladı.