Karatay’da asfalt çalışmaları Ramazan’da da hız kesmiyor

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ramazan’da da çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.
Karatay’da asfalt çalışmaları Ramazan’da da hız kesmiyor

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ramazan’da da ekiplerin büyük fedakarlık ve özveri ile 160 derecede dökülen sıcak asfaltın serimi için çalıştıklarını söyledi. Başkan Hançerli, daha da güzel bir Karatay için çalışmaların büyük bir planlama ve organizasyon doğrultusunda gerçekleştirildiğini dile getirdi.

asfalt-calismalari-ramazanda-da-suruyor-(4).jpg

1.5 Milyon tondan fazla sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi

Başkan Hançerli göreve geldikleri günden bu yana 6.424.737 metrekare alanda 1.544.408 ton sıcak asfalt serimi, 1.576.138 metrekare alanda parke çalışması, 993.558 mtül bordür serimi, 4.505.774 metrekare sathi kaplama yaptıklarını dile getirdi. 2018 yılında da çalışmaların artarak devam ettiğini söyleyen Başkan Hançerli; 2018 yılı içerisinde 64.913 m²’lik alanda 15.604 ton sıcak asfalt, 13.905 m² parke, 10.611 mtül bordür çalışması gerçekleştirildiğini belirtti.

asfalt-calismalari-ramazanda-da-suruyor-(1).jpg

Yeni açılan imar yollarında çalışmalar hızla tamamlanıyor

 Karatay’da gerçekleştirilen revizyon imar planları sayesinde sürekli yeni imar yolları açıldığını vurgulayan Başkan Hançerli, yeni açılan yolların asfalt alt yapısı, parke ve bordür çalışmalarının hızla devam ettiğini ve sıcak asfalt seriminin de en kısa sürede tamamlanacağını vurguladı.

asfalt-calismalari-ramazanda-da-suruyor-(2).jpg

Merkeze uzak mahallelerde asfalt çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı

Çalışmaların tüm mahallelerde koordineli olarak yürütüldüğünü ifade eden Başkan Hançerli, “Merkezde hemşerilerimiz ulaşımlarını rahatça sağladığı gibi, merkeze uzak mahallelerde de aynı konforu sağlamak için hizmeti genele ulaştırıyoruz. 6360 sayılı yeni Büyükşehir Yasasının özünde de bu var. Merkeze uzak mahallerimizde, yerleşim bölgelerinin ve bağlantı yollarının asfalt çalışmaları ve yayla yolları büyük bir kısmı tamamlandı. Kalan kısımlarda da çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir” dedi.

asfalt-calismalari-ramazanda-da-suruyor-(3).jpg