Karatay'da Kurban Bayramı temizliği

Karatay Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde camii ve mezarlıklarda temizlik çalışması yürütüyor.
Karatay'da Kurban Bayramı temizliği

        Kurban Bayramı öncesi çalışmaların yoğunlaştığını dile getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçe  genelinde bulunan camilerin bahçelerinde ve mezarlıklarda temizlik yapıldığını, cami çevrelerinin arozöz ile yıkanarak süpürgeli araçlar ile temizlendiğini belirtti.

        Karatay Belediyesi olarak kutsal mekanlara büyük önem verdiklerini belirten Başkan Hançerli, Kurban Bayramında mezarlık ziyaretleri ve camilere gelen vatandaşlara daha temiz bir ortam sağlamak amacıyla çalışmaların aksatılmadan yürütüldüğünü söyleyerek, program dahilinde tüm camiler ve mezarlıklarda gerekli yıkama ve temizlik faaliyetinin yapıldığını kaydetti.

        Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, özellikle bayram alışverişlerinin yapılacağı çarşı merkezinde arife akşamından bayram sabahına kadar temizlik çalışmalarının süreceğini de dile getirdi.

      Karatay Belediyesi ekiplerinin Kurban Bayramı öncesi bayram temizliğine İsmil'den başladığını hatırlatan Başkan Mehmet Hançerli; 6360 Sayılı Yasa sayesinde merkezdeki hizmetlerin; Hayıroğlu, Ovakavağı, Yarma gibi merkeze uzak mahallelerde sorunsuz uygulandığını söyleyerek temizlik çalışmalarının tamamlandığına dikkat çekti. Başkan Hançerli; "Amacımız hemşehrilerimizin temiz, bakımlı, huzurlu ve güvenli bir şekilde Kurban Bayramını geçirmesini sağlamak. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin" dedi.