Karatay’da seçim zaferi coşkuyla kutlandı

Seçim sonuçlarını değerlendiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'ın tarihi bir zafere daha imza attığını söyledi.
Karatay’da seçim zaferi coşkuyla kutlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçiminde büyük bir zaferle çıkmasının ardından Karataylılar sevinçle AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı önüne gelerek zafer kutlaması gerçekleştirdi.

Kutlamalar, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı binasında seçim sonuçlarını takip eden AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve Teşkilat Üyelerinin  de alana gelmesi ile doruğa ulaştı.

karatayda-secim-zaferi-coskuyla-kutlandi-(2).jpg

Kutlamalarda ilk olarak AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Genç söz aldı. Genç, seçimlerde Türkiye’de Konya’nın, Konya’da Karatay’ın akla geldiğini belirterek; seçim çalışmaları süresinde gerçekleştirdiği çalışmalar için AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Karatay’ın rekor bir sonuçla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye bu seçimde de destek verdiğini söyleyen Mehmet Genç, sonuçların ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diledi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay’ın çok büyük bir desteği hem  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem de AK Parti’ye verdiğini belirtti.

“Çalışmalarımızın karşılığını aldık”

Başkan Hançerli, Ramazan ayı boyunca, Ramazan bayramı ve sonrasında aralıksız süren çalışmalar gerçekleştiren AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının çok yoğun emek gösterdiğini belirterek “Allah çalışana veriyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye desteğini her zaman veren Karatay; bundan sonrada bu desteği arttırarak sürdürecek.” dedi. Başkan Hançerli seçim sonuçlarının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya için hayırlı olmasını diledi.

 

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta  “Hangi şer odağı ile işbirliği yapılırsa yapılsın; bu vatanın içinden çıkmış Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi yıkamayacaksınız; AK davayı durduramayacaksınız.”dedi. Leyla Şahin Usta birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece hiçbir şer gücün bizi bölemeyeceğine dikkat çekerek; seçim çalışmaları süresince gerçekleştirdiği çalışmaalrdan dolayı AK Parti teşkalatlarına ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Leyla Şahin Usta, sonuçların ülkemiz için hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından protokol ve vatandaşlar kutlamaların yapılacağı Kılıçarslan Kent Meydanına hareket etti.