Karatay'da yol kumlama ve altyapı çalışmaları hız kesmiyor

Karatay Belediyesi'nde hizmet durmuyor. Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan kumlama diğer yandan da alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor
Karatay'da yol kumlama ve altyapı çalışmaları hız kesmiyor

Karatay Belediyesi, kışa rağmen ilçenin muhtelif yerlerinde kumlama ve alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Bütün mahallelerimizde yol kumlama ve altyapı çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. Karatay'da her alanda belediyecilik hizmetini, ilçenin merkeze uzak mahalleleri dahil bütün noktalarda uyguladıklarına değinen Başkan Hançerli,  "Kışın yaşanan ulaşım sıkıntılarından kurtulmak ve vatandaşlarımızın evlerine huzurlu ve güvenli gidip gelmeleri için kumlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde çalışmalarımız yaz-kış demeden sürüyor. Kışın özellikle kumlama çalışmalarına yoğunluk verdik. Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Çatalhüyük, Fevziçakmak, Karaaslandede, Saraçoğlu, Hayıroğlu, Ovakavağı ve Göçü mahallelerimizde kumlama çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyor.  Gaziosmanpaşa mahallemizde tretuvar ve Karaaslandede mahallemizde rögar, Göçü mahallemizde de alt yapı çalışmaları gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Tüm mahallelere eşit hizmet

Çalışmaların mahallelerde koordineli olarak yürütüldüğünü söyleyen Başkan Hançerli, 2017 yılında 439 Bin m² asfalt, 495 Bin m² satıh kaplama çalışması gerçekleştirildiğini belirterek; yapılan çalışmalarda ihtiyaca göre hizmeti en kısa sürede yerine getirmek için çalıştıklarını dile getirdi. “Şems-i Tebrizi Mahallesinde hemşerilerimiz nasıl evine işine ayağına çamur değmeden gidebiliyorsa, merkeze uzak mahallelerde de aynı imkanların tesisi için çalışıyoruz.” diyen Başkan Hançerli; yayla yollarından ara sokaklara kadar çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğünü belirtti.