“Karatay’ın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz”

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Yerel yöneticiler olarak vatandaşlar için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkan Hançerli, Karatay’ın çehresini değiştirmeye devam ettiklerini söyledi.
“Karatay’ın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz”

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu ve Yazı İşleri Müdürü Hayrettin Atak ile görüşen Başkan Hançerli, çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Yerel yöneticiler olarak vatandaşlar için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkan Hançerli, “Karatay’a daha modern bir yapı kazandırmaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Kamulaştırma çalışmalarında rekor seviyeye ulaştık. 2004-2017 yılları hizmet dönemi içerisinde 91 Milyon TL kamulaştırma harcaması gerçekleştirerek Karatay’ın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Yine yeşillendirme çalışmalarında büyük mesafe kat ederek park, bahçe uygulaması ve ağaçlandırmalarla kişi başına düşen yeşil açık alan oranını ciddi oranda arttırdık” diye konuştu.

“TERÖRİSTLER TSK’NIN ÇELİK PENÇELERİ ARASINDA EZİLECEK”

Türk askerinin dünyanın en merhametli askeri olduğu konusunda tüm dünyanın hem fikir olduğunu ifade eden Başkan Hançerli, “Sivilleri kendine kalkan yapmaya çalışarak uluslararası kamuoyunun desteğini alabileceğini düşünen gafiller, TSK’nın çelik pençeleri arasında ezilecektir. Oluşturulmak istenen terör koridoruna izin vermeyeceğini her seferinde kararlılıkla dile getiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kararlılığın gerekliliğini yerine getirerek ülkemizi tehdit eden unsurlara gerekli cevabı vermiştir, vermektedir. Afrin’e düzenlenen operasyonun gerekli olduğu ortadadır” şeklinde konuştu. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu da Başkan Mehmet Hançerli’ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

SELÇUK ÖZKAN / YENİ HABER