Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...
Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Piraziz-Giresun yolunun 21. kilometresinde (Giresun şehir geçişi hastane mevkisi) yapılan yaya üst geçidi nedeniyle 07.30-18.00 saatlerinde ulaşım her iki yönde tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce-Kaynaşlı kavşakları 11-12. kilometrelerindeki köprü çalışması nedeniyle her iki yönde sol şeritler trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma ikişer şeritten kontrollü izin veriliyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-9. kilometrelerindeki (Yalova-Yıldırım ayrımı) üst yapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle Balıkesir istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım karşı şeritten gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

Turgutlu-Salihli yolunun 45-48. kilometrelerinde kavşak yapım çalışmaları nedeniyle trafik bölünmüş yolun her iki istikametinde servis yoluna yönlendiriliyor.

Konya-Karapınar yolunun 14-15. kilometrelerinde (Karapınar şehir geçişi) alt geçit köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Bursa-Ankara yolunun 49-53. kilometrelerinde köprü çalışmaları kapsamında Mesudiye alt geçidi inşa ediliyor. Bu nedenle yolun 25-26. kilometrelerinde ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden çift yönlü izin veriliyor.

Kaynak: