Kars'taki kahreden olay yerinden ilk görüntüler

Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cansız bedeni, Paslı köyü yakınlarında üzeri taşlarla örtülü vaziyette bulundu.
Kars'taki kahreden olay yerinden ilk görüntüler

Kars'ın Kağızman ilçesinde 7 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cenazesi, Paslı köyüne 1 km uzakta üzeri taşlarla örtülü vaziyette bulundu. Sedanur'un öldürüldüğü belirlenirken, Kars Valisi, olayla ilgili daha önce tutuklanan kişinin başka suçlardan sabıkasının olduğunu, başka gözaltıların da yapılabileceğini söyledi.

MEYVE TOPLAMAYA ÇIKMIŞTI

Kars'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde 16 Eylül'de yabani meyve toplamaya çıkan Sedanur Güzel (9) kaybolmuştu. Köylülerle kırsalda arama çalışmalarından sonuç alamayan aile durumu jandarmaya bildirmişti.

OLAYLA İLGİLİ 1 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Jandarma, AFAD, UMKE, korucular kadavra arama ve iz takip köpekleriyle 7 gün boyunca arama yaptı. Ancak şimdiye kadar bir ize rastlanmamıştı. Sedanur'un kaybolmasına ilişkin soruşturmada şimdiye kadar 1 kişi tutuklandı. O da komşuları Ertan Bozkurt. Olayla ilgili bir televizyon programına da katılan şüphelinin çelişkili ifadeleri dikkat çekmişti.

KARS VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Kars Valisi Rahmi Doğan "Ciddi bir ekip kurmuştuk bugün maalesef acı haber geldi. Gerekli incelemelerden sonra detaylı açıklama yapılacaktır. Ceset köye yakın bir mesafede bulundu. Olayla ilgili tutuklanan komşu Ertan Bozkurt'un geçmişi sağlıklı değil, cinsellikle ilgili önceden işlenmiş suçları var." dedi.

İşte Sedanur'un bulunduğu yer;

sedanur-un-cansiz-bedeni-uzeri-taslarla-ortulu-11257904_2410_m.jpg

sedanur-un-cansiz-bedeni-uzeri-taslarla-ortulu-11257904_7291_m.jpg