Kaymakam Başıbüyük başarılı sporcuları ağırladı

Konya’nın Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Türkiye Şampiyonu olan sporcuları makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.
Kaymakam Başıbüyük başarılı sporcuları ağırladı

14-22 Ağustos 2014 tarihleri arasında Ordu’da yapılan Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası’ndan dereceyle dönen Beyşehirli Kick-Boksçular Türkiye Şampiyonu Şakir Sevgi ve Türkiye üçüncüsü Hacer Kara, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük'ü makamında ziyaret etti. Beyşehir’de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya gereken desteği vermeye devam edeceklerini söyleyen Kaymakam Başıbüyük, “İlçemizde bireysel sporlarda gerçekten güzel başarılar elde ediliyor. İlçemizde hemen hemen her alanda spor faaliyetlerimiz mevcut. Bizler de çocuklarımızın ve gençlerimizin daha çok başarılı olması için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Beyşehir Belediyespor Kick-Boks Antrenörü Ömer Serhat Sevinç, Kaymakam Başıbüyük’e Türkiye Şampiyonası hakkında bilgi verirken, Beyşehir Belediyespor olarak ilk defa Kick-Boks Türkiye Şampiyonu çıkardıklarını hatırlattı. Kaymakam Başıbüyük, ziyarette sporcuları altınla ödüllendirerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu arada ziyarete eşlik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır da sporculara çeşitli hediyeler verdi.