Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi aralık ayı toplantısı yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin aralık ayı meclis toplantısında 44 gündem maddesi karara bağlandı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...
Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi aralık ayı toplantısı yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin aralık ayı meclis toplantısında 44 gündem maddesi karara bağlandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin 2021 yılı aralık ayı meclis toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirildi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, 21 asıl, 23 ek gündem maddesi olmak üzere 44 gündem maddesi müzakere edilerek karara bağlandı.

Mecliste, "Geleceğin Mucitleri Projesi"nin başlayabilmesi için Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Belediyeler Birliği arasında "Genç Dostu Şehirler Proje ve Fikir Uygulama Yarışması İşbirliği Protokolü"nün imzalanması için Büyükkılıç veya görevlendireceği kişiye yetki verilmesi talebi de görüşüldü.

Talep, meclis üyelerince oy birliğiyle kabul edildi.

Gündem maddeleriyle ilgili meclis üyelerinin görüşlerinin alındığı toplantının ardından başkan Büyükkılıç, mecliste alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak:

Etiketler :