Kayseri İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı başkanlığında gerçekleştirildi.Kayseri Valiliği...
Kayseri İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı başkanlığında gerçekleştirildi.

Kayseri Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Engelli Kendi İşini Kurma (KİK), Eski Hükümlü Kendi İşini Kurma (KİK) ve engelli destek teknolojilerine yönelik proje desteği kapsamında İŞKUR İl Müdürlüğüne sunulan projeler görüşüldü.

Vali Kamçı, son başvuru tarihi 29.12.2017 olan Engellilere ve Eski Hükümlülere Yönelik Proje Desteği için İŞKUR İl Müdürlüğüne 16 proje sunulduğunu ifade ederek, bir projenin başvuru rehberinde belirtilen evraklardan önemli bir kısmının eksik olması ve eksiklerini belirtilen tarihe kadar tamamlanmaması nedeniyle ret edildiğini belirtti.

Diğer 15 projenin İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kuruluna sunularak değerlendirileceğini aktaran Kamçı, oluşturulan teknik çalışma gurubu sayesinde projelerin araştırıldığını ifade etti.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Engellilere ve Eski Hükümlülere Yönelik Proje Desteği hakkında kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Kaynak: