Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesinin yürüttüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Konutları'nın anahtar teslim töreni yapıldı.Belediyeden yapılan yazılı...
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesinin yürüttüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Konutları'nın anahtar teslim töreni yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Seyrani Mahallesi'nde düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapımı tamamlanan 4 blok ve 224 dairede vatandaşların huzur ve sağlık içerisinde oturmalarını diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise hizmetlerinden dolayı Başkan Çolakbayrakdar'a teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de kentsel dönüşümün zor bir iş olduğuna dikkat çekti.

Kayseri'nin kentsel dönüşümde örnek bir şehir olduğunu belirten Özhaseki, "Belediye başkanlarımız, kentsel dönüşümü yapmaya gayret ediyor. Kocasinan'da da Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar, bu işi sonuna kadar hatta en zor günlerde bile devam ettiriyor. Ahmet Başkana ve ekibine çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

- 4. Kayseri Acil Oryantasyon Eğitimi Günleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 4. Kayseri Acil Oryantasyon Eğitimi Günleri'nde doktor meslektaşları ile bir araya geldi.

Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen programda konuşan Büyükkılıç, kentin sağlık altyapısı açısından iyi bir noktada olduğunu belirtti.

Kentte yaptıkları hizmetleri anlatan Büyükkılıç, sağlık çalışanlarıyla her zaman iç içe destek halinde çalıştıklarını aktardı.

4. Kayseri Acil Oryantasyon Eğitimi Günleri'nde alanında uzman doktorlar, kırmızı alan hastalarına yaklaşım, hasta yönetimi, acilde güncellemeler ve özel acil durumlar gibi alanlarda oturumlar gerçekleştirdi.

- Büyükşehir Belediyesi kışa hazır

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin yüzünü göstermesiyle karla mücadele ekibini hazır kıta bekletiyor.

Merkez ve ilçeler olmak üzere toplam 128 araç ve 291 personel ile karla mücadele ekibi tüm hazırlıklarını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri karla mücadele ekipleri tüm hazırlıklarını tamamlayarak, merkez ve 16 ilçe olmak üzere 7 noktada olası kar yağışına karşı vatandaşa hizmet için görev yapacak.

Merkezde çalışma görev alanı içinde 450 kilometrelik yol ağında 43 adet kar küreme ve tuz serici, 5 adet greyder, 4 adet yükleyici kepçe, 8 adet kazıcı ve yükleyici kepçe, 1 adet rotatif, 10 adet damperli kamyon olmak üzere toplam 71 adet aracıyla 24 saat çalışma esasına göre 170 kişilik ekiple çalışmalar yapılacak.

Kaynak:

Etiketler :