Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yeni hayvan barınağı yapılacağını bildirdi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çolakbayrakdar,...
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yeni hayvan barınağı yapılacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, ilçede kurulacak hayvan barınağı için Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Kayseri Hayvan Hakları Koruma Derneği ve Veterinerler Odası yöneticileri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Çolakbayrakdar, yeni hayvan barınağı için ilgili birim yöneticileri ile bir araya geldiklerini ifade etti.

Süreci birlikte yürüteceklerini kaydeden Çolakbayrakdar, "Önemli olan işin başından doğru yapılması ve sürdürülebilir hale gelmesi. Doğru ve isabetli bir adım attığımızı görüyoruz. Güzel bir çalışmayı şehrimize hep birlikte kazandıracağız." ifadelerini kullandı.

- Başkan Büyükkılıç lise öğrencileriyle bir araya geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, lise öğrencilerle bir araya gelerek, tecrübelerini paylaştı.

Şehit Nuri Aydın Sağır Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen kariyer günlerine katılan Büyükkılıç, bayrak, vatan, millet ve devletine bağlı gençlik vurgusu yaptı.

Gençleri şimdi sınıflandırdıklarını, harflere böldüklerini kaydeden Büyükkılıç, "Bizim gencimiz Müslüman Türk milletinin evladıdır, bizim gencimiz Osmanlıdır, bizim gencimiz Cumhuriyettir, bizim gencimiz Selçukludur. Gençlerimizi özgüven içerisinde, kendisini ifade etmesini bilen, değerlerine bağlı, vatanını, milletini seven, geleceğe ışık saçan olarak görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç, ücretsiz kayak kursu ve Çanakkale gezisi sözü verdiği öğrencileri, "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmine davet etti.

- Talas Belediyesi kütüphane saatlerini güncelledi

Talas Belediyesine ait 7/24 Kütüphane ve Altıntepe Semt Kütüphanesi'nin çalışma saatleri güncellendi.

Buna göre daha önce pazar günleri hariç haftanın 6 günü 08.00-23.00 saatleri arasında açık olan Kültür Merkezi ve 7/24 Kütüphane, bugünden itibaren 7 gün 24 saat hizmet verecek.

Kütüphane, yalnızca pazartesi günleri 7.00-15.00 saatleri arasında temizlik, dezenfeksiyon ve sterilize çalışmaları için hizmet veremeyecek.

Daha önce 08.00-17.00 saatleri açık olan Altıntepe Semt Kütüphanesi de pazartesi hariç haftanın 6 günü 09.00 ile 20.00 saatleri arasında öğrencilere ve araştırmacılara hizmet vermeye devam edecek.

Kaynak:

Etiketler :