Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, AK Parti Kadın Kolları mahalle başkanları toplantısına katıldı. AK Parti İl Başkanlığı'ndan...
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, AK Parti Kadın Kolları mahalle başkanları toplantısına katıldı.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan milletvekili Atçı, önemli bir süreç içerisinde olduklarını ve 24 Şubat'ta Kayseri il kongresini gerçekleştireceklerini ifade etti.

Ana kademenin yönetim kurulunu seçeceğini belirten Atçı, "İnşallah Kayseri'de de bir olgunluk içerisinde bir kardeşlik duygusu içerisinde güzel bir kongre süreci geçirildi ve geçirilmeye devam ediyor. Tabi bu yenilenme önce ana kademede sonra gençlik kollarında ve kadın kollarında tepeden aşağı doğru sürüyor. Tabi partide çalışan herkes bizim başımızın tacı. Görevini tamamlayıp giden kardeşlerimizden Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ne diyor? 'Girmedik kapı, çalmadık ev, iş yeri bırakmayacağız.' Bunun için de elimizden ne geliyorsa 2019 seçimleri için fazlasıyla yapacağız." açıklamasında bulundu.

Toplantıya, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Sevilay İlkentapar ve kadın kollarının mahalle başkanları katıldı.

- Milletvekili Dedeoğlu'ndan Eğitim-Bir-Sen'e ziyaret

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi'ni ziyaret etti.

Milletvekili Dedeoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti hükümeti olarak her zaman eğitimcilerimizin yanında olduklarını ifade etti.

AK Parti hükümetleri döneminde eğitime ayrılan payın diğer dönemlerden çok çok fazla olduğuna dikkat çeken Dedeoğlu, "İnşallah hem eğitim seviyemizin yükselmesi için hem de öğretmenlerimizin hayat şartlarının yükselmesi için elimizden gelen gayretleri biz de göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktardı.

Kaynak: