Kayserispor Beşiktaş'a ilk yenilgisini yaşatmak istiyor

Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Yıldız, hafta sonu Spor Toto Süper Lig'de konuk edecekleri Beşiktaş'ı mağlup ederek, rakiplerine ligdeki ilk yenilgilerini tattırmayı hedeflediklerini söyledi.
Kayserispor Beşiktaş'a ilk yenilgisini yaşatmak istiyor

Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 6 hafta sonunda topladıkları 5 puanla 15. sırada yer aldıklarını hatırlattı.

Deneyimli yönetici Yıldız, 6 hafta sonunda 14 puanla ikinci sırada bulunanBeşiktaş'ın kaliteli bir takım olduğunu ancak Kayserispor'un da iyi futbolcuları bulunduğunu belirtti.

Teknik direktör Hakan Kutlu yönetimindeki takımın ilk 6 haftada göze hoş gelen futbol ortaya koyduğunu dile getiren Yıldız, bunu bazı maçlarda sonuca yansıtamadıklarını kaydetti.

Beşiktaş karşısında alınacak galibiyetin takıma büyük moral olacağını vurgulayan Yıldız, şöyle devam etti:

"Kayserispor daha önce ligin şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ile deplasmanda 3-3, Galatasaray ile de sahasında 1-1 berabere kalarak gücünü gösterdi. İki takımdan da puan çıkardı. İnşallah, Kayserispor'un ortaya koyacağı futbol ve mücadeleyle Beşiktaş maçından puan çıkaracağına inanıyorum. Bu maçta takımımıza son derece güveniyoruz ve inanıyoruz, rakibimize ilk mağlubiyetini aldırmak istiyoruz. Spor kamuoyu cumartesi günü Kayserispor'un nasıl bir ekip olduğunu görecek. Takımımıza inancımız tam. Bu maçtan puan çıkaracağımızı düşünüyoruz."