Kayserispor-Konyaspor, Hoca'nın çıkardığı notlar!

Konyaspor 3. etap çalışmaları kapsamında deplasmanda Kayserispor'u hazırlık maçında 4-0'lık net bir galibiyetle geçti. Maçla ilgili notlar alan Aleksandar Stanojevic'in oyuncu tercihleri ve futbolcuların oyunu gelecek sezonun mesajlarını verdi.
Kayserispor-Konyaspor, Hoca'nın çıkardığı notlar!

Konyaspor 4. hazırlık maçında Kayserispor'un konuğu oldu. Sarı kırmızılıların tesislerinde oynanan karşılaşmada yeşil beyazlılar karşılaşmayı 4-0 kazanırken, ligin başlamasına 10 gün kala takımın ortaya koyduğu oyun ve Aleksandar Stanojevic'in futbolcu tercihleri 2023-2024 sezonu için bazı bilgiler verdi. Stanojevic, Konya kampının ilk günlerinde genç kalecilere güvendiğini belirtmişti, bir isim öne çıktı.

yunus-rekabete-hazir-001.jpg

ORTA ALANDA SONER- OĞULCAN
Aleksandar Stanojevic Deniz Ertaş ve Mehmet Erdoğan'ı hazırlık maçlarında dönüşümlü olarak oynattı. Stanojevic'in Kayserispor maçına Mehmet ile çıktı. Sehic'in ayrılmasıyla Anadolu Kartalı'nın birinci file bekçisinin Paul Bernardino, ikinci ismin ise Mehmet Erdoğan olması bekleniyor. Orta sahada Stanojevic Soner- Oğulcan ikilisine şans verdi. Oğulcan'ın oyun ise teknik heyeti sevindirdi.

yunus-rekabete-hazir-002.jpg

STANOJEVİC'iN AKLINI KARIŞTIRDI
Asıl sürprizi ise Yunus Mallı yaptı. Alman menşeili oyuncu kariyerinin başındaki parlak dönem sonrası performansı düşmüştü ve kulüpsüz statüsünde Konyaspor'a geldi. Mallı, Hoca'nın kadro planlamasında rotasyon olarak düşünülürken Erzurum ve Kayseri'deki hazırlık maçlarında 2 gol, bir de asis katkısı (penaltı) yaptı. Yunus Mallı oyunuyla Aleksandar Stanojevic'ten formayı istediğini gösterdi.

 Muhabir
Etiketler :