Kayserispor'da 4 transfer

Kayserispor'da 4 transfer

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, dış transferde futbolcular Erkam Reşmen, Mert Ilıman, Vedat Karakuş ve Umut Sönmez ile sözleşme imzaladı. 

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı takım, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Erkam ve Umut, Fatih Karagümrük'ten Mert ile Lüleburgazspor'dan kaleci Vedat'ı renklerine bağladı.

Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Kadir Has Tesisleri'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, gelecek sezon için, hırslı, dinamik, mücadeleci bir Kayserispor kurma çabası içerisinde olduklarını vurguladı.

Dört oyuncuyu takımlarına kattıklarını belirten Ortaköylüoğlu, "Takımımıza katkı sağlayarak, başarıda rol oynayacaklarına inandığımız oyuncular. Yaptığımız transferlerin kulübümüze faydalı olacağını temenni ediyoruz. Futbolcularımızdan, Erkam ve Umut'la 2'şer, Mert ile 5, Vedat Karakuş ile 4 yıllık sözleşme imzaladık. Sözleşmemizin hem kulübümüze hem de futbolcularımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Yeni transferlerden Erkam, Kayserispor'a gelmesinde emeği geçen teknik direktör Hakan Kutlu ve ekibine teşekkür ederek, ligde iyi bir sezon geçirip takımı eski günlerine günlerine taşımak istediklerini söyledi.

Mert ise Kayserispor formasının hakkını vermek için elinden geleceğini yapacağını belirtti.

Genç kaleci Vedat da bu sezon çok iyi maçlar çıkarıp, kulübü hak ettiği yere getireceklerini ifade etti.

Umut ise Kayserispor forması giyeceği için mutlu olduğunu aktardı.

Konuşmaların ardından sözleşmeyi imzalayan futbolcular, sarı-kırmızılı formalarla basın mensuplarına poz verdi.