Kayserispor'da transfer

Sarı-kırmızılı kulüp, Sırbistan'ın Partizan takımından Miladin Stevanovic'i kadrosuna kattı
Kayserispor'da transfer

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Sırbistan'ın Partizan takımından Miladin Stevanovic ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 20 yaşındaki defans oyuncusunun kente gelerek takıma katıldığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen genç futbolcu, Kayserispor'a transfer olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Kayserispor gibi büyük camiaya transfer olmak benim için büyük onur. Hem kariyerim adına, hem kulübüm adına elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bunun için camiaya ve taraftarımıza söz veriyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kulüp ikinci başkanı Rıfat Pehlivan ise gelecek vadeden bir futbolcuyu kadrolarına kattıklarına vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"Miladin Stevanovic bir süredir kulübümüzün ilgi alanında olan, genç ve geleceğine çok güvendiğimiz bir futbolcu. Kadromuza kattığımız için mutlu, kendisinden de bir o kadar umutluyuz. İnanıyoruz ki bu yıl ligde ve kupa da kazanacağımız her başarıda adından söz ettirecektir. Miledan'a Kayserispor ailesine 'hoş geldin' diyor, sözleşmenin her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: