Sami Gediz

Sami Gediz

KAZANAN AKYÜREK OLDU!!

KAZANAN AKYÜREK OLDU!!

Son günlerde nereye gitsem yaşanan olaylar soruluyor. Vatandaş pür dikkat takip ediyor. Her şeyi görüyor, biliyor ve gerçekten olaylara çok dikkatli bakıyor..

Ben günlerdir yaşanan olayların ardından halkın nabzını yokluyorum. Kitapçısından, dönercisine, parkçısından, emekli amcalarıma kadar hepsinin bu konuda görüşlerine başvuruyorum.

Başbakan Erdoğan’ın bu süreçte daha fazla desteklendiğini gördüm, gerçekten vatandaşın sevgisi Erdoğan’a karşı bir kat daha arttı..

Hedefe ulaşmak isteyenler yine afallayıp kaldılar. Bu adamı bu sefer yıkacağız diyerek yola çıkanlar yine hüsrana uğradılar..

Başbakan Erdoğan’ın dik duruşu ve halkı her zaman arkasına alması aslında vatandaşın gönlünü okşuyor. Başbakan kendisini o koltuğa getirenlere hep minnet ediyor..

En son Pakistan gezisinde yollarına güller sermeleri Erdoğan’ın dünya liderliğine oynadığını düşünen grupları bir hayli tedirgin ediyor..

Başbakan Erdoğan ise ‘Dik dur eğilme, bu millet seninle’ sloganlarını adeta yaşayarak hiçbir tehdite boyun eğmeyeceğim, kefenimle bu yola çıktım diyerek vatandaşın takdirini topluyor..

Bu olaylardan kazanan isim ise Başkan Tahir Akyürek oldu.. Neden mi?

Çünkü bu olaylar başlamadan önce konuştuğum vatandaş, Başkan Akyürek tekrar gösterildiği için oy vermeyeceğini söylüyordu..

Fakat yaşananların ardından bu iş yerel seçim atmosferinden çıktı. Vatandaş direk Erdoğan’a destek vermek için yerel seçimlerde de tarafını Ak Parti’den yana kullanacak..

Anlayacağınız oynanacak olan oyun yine ters tepti. Yine ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında bu halk oldukça, Erdoğan’ı yıkmak hayal gibi görünüyor..

Benim bakkal Mehmet Emmim, Kasap Hasan Usta ve Çoban Ahmet abi bile biz bu oyunun farkına vardık diyorlar. Artık milleti kimse koyun yerine koymasın diyorlar..

Bu yerel seçimlerde Ak Partinin oylarında büyük bir yükselmenin olacağı, yaşananların ardından halkın görüşüyle ispatlanıyor..

Bundan sonraki süreçte Türkiye’nin büyümesini sürdürmesi için desteklemek gerekiyor. Fakat Başbakan Erdoğan’ın da parti içinde bir temizlik yapması gerekiyor..

Erdoğan, gerçekten bu davaya gönül vermiş olmayan, makam mevki sevdasıyla yanında duran, gelecekte milletvekili olabilir miyim hayaliyle gençliğe yön veren arkadaşları bu partiden uzaklaştırmalıdır..

Yoksa, zamanla partinin içerisindeki çürükler büyüyerek tüm ekseni kaplayacak ve Türkiye kara günlere doğru yol alacak. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Sami Gediz Arşivi
SON YAZILAR