Kelebekler SESRIC üyelerini ağırladı

SESRIC üyeleri, Konya Tropikal Kelebek Bahçesini ziyaret etti.
Kelebekler SESRIC üyelerini ağırladı

Konya’nın cazibe merkezi Tropikal Kelebek Bahçesi yurt dışından ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Ayda 40 bin ziyaretçisi ile Konya turizmine katkı sağlayan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRIC) üyelerini ağırladı.

 

Yönetim kurulu toplantısı için Ankara’da bulunan İslam İşbirliği Teşkilatı alt organı, İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRIC) Konya’yı daha iyi tanımak ve ülke tanıtımına katkı sağlamak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Program kapsamında Alaaddin Tepesi, Panoramik Konya Turu, Mevlana Müzesi ve Şems-i Tebrizi türbesini ziyaret eden heyetin son durağı Konya Tropikal Kelebek Bahçesi oldu. Farklı ülkelerden 14 temsilcinin olduğu heyet, kelebekler ve tropik bitkiler arasında keyifli vakit geçirirken ziyareti ölümsüzleştirmek için bol bol hatıra fotoğrafı çektiler.

kelebekler-sesric-uyelerini-agirladi-2.jpg

Yerli ve yabancı birçok turistin ziyaret rotasının başında yer alan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi’nde, yaradılışın mucizesi olan 20 türde 10 bin kelebek uçuyor. Bahçe, kelebeklerin yanı sıra 98 türde 20 bin bitki ile ziyaretçilerine bozkırın ortasında tropikal bir bahçe sunuyor. Pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü açık olan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, 10.00-18.30 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor.