Kemal Dığrak: "Bize diz çöktüremeyecekler!"

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yaptığı basın açıklaması yayımladı.
Kemal Dığrak: "Bize diz çöktüremeyecekler!"

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “15 Temmuz 2016 tarihinde Milletçe yaşadığımız hadiseler, aslında ilk defa karşılaştığımız şeyler değildi. Yaklaşık bin yıldan bu yana süregelen haçlı seferlerinin farklı bir biçimiydi sadece. Türk Milletini; savaşlarla, hain terör olaylarıyla, ekonomik ve siyasi saldırılarla dize getiremeyen haçlı zihniyeti, bu sefer de şanslarını; içimize sızdırdıkları kılıç artıklarından müteşekkil, hain işbirlikçileri ile bir kez daha denediler ve denemeye devam edecekler. Türk Milletinin ve Devletinin ebediyyen ayakta kalabilmesi, varlığını sürdürebilmesi için bizlere düşen; milli bağışıklık sistemimizi güçlü tutmaktır. Çünkü dört bir yanımız; tarihin her döneminde olduğu gibi, binlerce çeşit mikrop ve virüsle dolup taşmaktadır. Milli bağışıklık sistemimiz zayıfladığı anda bu mikropların karşısında direnemeyeceğimiz aşikardır. Milli bağışıklık sistemimizin güçlü olduğu durumlarda da hiçbir kuvvet bize diz çöktüremeyecektir.”

HAKK ELBET GALİP GELECEKTİR

“Milli bağışıklık sisteminin kuvvetli tutulması; Türk evlatlarının dünyevi ve uhrevi ilimler hususunda, sağlıklı ve güvenilir kaynaklardan beslenerek yetiştirilmesi yoluyla mümkün olacaktır” ifadelerini kullanan Kemal Dığrak, mesajının devamında şunları söyledi: “Dinini, tarihini, dostunu ve düşmanını doğru ve güvenilir kaynaklardan öğrenecek feraset sahibi nesiller, Üstad Necip Fazıl’ın deyimiyle “gecenin zifiri karanlığında siyah taşın üstündeki siyah karıncayı görebilecek” ve asla hain FETÖ gibi benzeri virüs yuvalarının tuzağına düşmeyeceklerdir. Ancak böyle nesiller; güçlü ekonominin, güçlü ordunun, şaşmaz adaletin, güçlü devlet yapısının mimarı olurlar ve bağışıklık sistemimizi ayakta tutabilirler. Hakla batılın, hilalle haçın kıyamete kadar devam edecek mücadelesinde, Hakk elbet galip gelecektir. Burada önemli olan, bizim hangi tarafta yer aldığımızdır. Türk Milleti tarih boyunca her zaman, şaşmaz ferasetiyle, Hakkın yanında yer almıştır ve yer almaya devam edecektir.”

Etiketler :