Kendi imkanlarıyla film çekiyorlar

Başkent'te kendi imkânlarıyla dizi çekimi yapan Uğur Altunsaray, "Bu yola gençleri bilinçlendirmek için çıktık. Herhangi bir sermayemiz yok. Asıl başarı bizim yaptığımız iş, destek bekliyoruz" dedi.
Kendi imkanlarıyla film çekiyorlar

Altındağ'ın Aydınlıkevler Mahallesinde kendi imkânlarıyla dizi çekimi yapan Uğur Altunsaray, yaptıkları işi tamamen gönüllü olarak yaptıklarını kaydetti.

 

Altunsaray, "Uyanık dizisinin hikâyesi yüzde 80 gerçek, yüzde 20 kurgudur. Kurgu da zaten her film ve dizinin içerisinde bulunur. Bu hikâye bizzat benim başımdan geçmiş bir hikâyedir. Film karakteri evlatlık olduğunu bilmeden bir aileye veriliyor. Daha sonra evlatlık verildiği anne ölüyor. İkinci bir anne figürü geliyor. Çocuğun hayatı bu şekilde başlıyor" şeklinde konuştu.

Altunsaray, "Bu işe belli bir sermayeyle girmedik. Amacımız gençleri bilinçlendirmek. Yokluk içerisinde büyümeye,    sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Destek görürsek daha faydalı işlere imza atacağız. Asıl başarı budur" dedi Konu ile ilgili açıklama yapan oyuncu Mustafa İlker Atamtürk "Murat Sarıkaya Hocam Gönül Dağı, Teşkilat ve birkaç film ve dizi daha olmak üzere güzel işlere imza attı. Sonrasında tanıştığı Uğur Altunsaray arkadasımız ile fikir birliği ederek İstanbul ve Ege dışında da bu işin maddi zorluklar ve eldeki imkanlarla dahi olsa da sevgiyle yapılabileceğini kanıtlamak adına Mum A Medya isimli Youtube kanalını kurarak, tamamı gönüllü oyunculardan oluşan ekiple eldeki kıt imkanlarla diziler, programlar çekmeye başladılar. Özellikle Uyanık isimli tek bölümlük dizinin gelen istekler ve ilgi üzerine devamı çekildi. Bu işlerin artık İstanbul ve hatta Ege dışında da yapılabileceğini göstermek istiyoruz"dedi.