Kent Özel Öğretim Kursu’ndan 5 yıldızlı otelde sömestr kampı

Konya'nın önde gelen eğitim kurumlarından Kent Özel Öğretim Kursu, öğrencilerine sömestr tatilinde 5 yıldızlı otelde eğitim kampı imkanı sağladı.
Kent Özel Öğretim Kursu’ndan 5 yıldızlı otelde sömestr kampı

Kent Özel Öğretim Kursu olarak öğrencilere yakından ilgi gösterdiklerini ve bu doğrultuda sömestr kampı için Antalya Lara'da lüks bir oteli tercih ettiklerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yazıcı, " Kent Özel Öğretim Kursu olarak öğrencilerimize her zaman en iyisini vermeye çalışmaktayız. Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü derslerimizi tamamladık. Pazar günü Antalya Lara'nın en lüks otellerinden birinde ücretlerini çok önceden ödeyerek kampa girdik. Geniş salonların içerisinde günlük ders çalışma programları yapıyoruz. Salonlarda öğrencilerimiz günde 10 saat bir fiil ders çalışıyor. Ara molalarında, boşluklarda, yemek, çay, kahve ikramları oluyor. Bunlarla alakalı otel yönetimiyle görüşme gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz en iyi şekilde ağırlanıyor. Dinlenme saatlerimizi otel yönetimi biliyor ve ona göre öğrencilere özel ilgi gösteriyorlar. Tatil yaptığımız dönemde oda giriş çıkışlarında geceleri de öğrencilerimizi kontrol etmekteyiz. Bu kampımız bir hafta sürecek. Bu süreçte belki yöneticiler olarak günde 2-3 saat uyku uyuyacağız ama öğrencilerimize maksimum verimi sağlayabilmek için bu sistemi tercih ettik. Hem disiplinimiz oluyor hem de onlara yüksek düzeyde konforu sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

ismail-yazici-kent-ozel-ogetim-kursu.jpg

ÖĞRENCİLER ÇOK MEMNUN

Öğrencilerinin 15 tatili en verimli şekilde değerlendirmesi için böyle bir organizasyon yaptıklarını dile getiren Yazıcı, “Öğrenciler bu 15 günlük tatil döneminde belki ailesiyle, arkadaşlarıyla kafelerde, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceklerdi. Biz bunu engellemek adına, hem tatillerini yapsınlar, hem de günlük yoğun tempoda derslerine devam etsinler istedik. Özverili olacağız. Geçtiğimiz yıllarda da bu kampları uyguladık. Öğrencilerimizin en az yüzde 90’ından duyduğumuz ifade, "Ben o kamptan sonra sistemimi buldum. O günden sonra bir insanın günde en az 8 saat çalışabileceğini öğrendim" şeklinde oldu. Aslında dışarıdan baktığımızda kamp bizim için yorucu ve ciddi sorumluluk gerektiriyor. Ama bir öğrencimizin bile bu sistemi yakalayabilmesi bizim için çok önemlidir. 180 kişilik bir öğrenci grubuyla Antalya Lara'da kamp yapmaktayız. Bir haftalık sürecin sonrasında tekrar şehrimize dönüş sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

kent-ozel-ogetim-kursu-(4).jpg

kent-ozel-ogetim-kursu-(3).jpg

kent-ozel-ogetim-kursu-(1).jpg

kent-ozel-ogetim-kursu-(2).jpg

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ