Kentcard puanları ile “sevinç biriktiriyoruz” kampanyası

Konya Kentplaza AVM, şehrin sosyal yaşamına kattığı renkle birlikte düzenlediği sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da takdir topluyor
Kentcard puanları ile “sevinç biriktiriyoruz” kampanyası

Dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Kentplaza, sosyal sorumluluk etkinliklerinde daha önce başlatmış olduğu Sevinç Biriktiriyoruz kampanyasını bu sene de devam ettiriyor. Kentplaza Ailesi, 27Mayıs–23Haziran tarihleri arasında tüm Konyalılar’ı “Sevinç Biriktiriyoruz” kampanyasına davet ediyor.

Kentcard ile isteyen, istediği kadar bağış yapabilecek;

“Sevinç Biriktiriyoruz” projesi, Ramazan Bayramı’nın hemen öncesinde olabildiğince çok sayıdaki ihtiyaç sahibi çocuğu sevindirmeyi amaçlıyor. Kentplaza AVM’deki danışma kısmına gelerek burada bulunan kumbaraya, Kentcard puanları ile istediği kadar bağış yapabilecek olan ziyaretçiler sayesinde, çocukların yüzlerinde paha biçilmez bir mutluluk oluşacak. Ziyaretçiler, bağışlayacakları Kentcard puanları ile mutlu olacak çocuklar için sevinç biriktirecekler. Kentcard sahibi olmayanlar ise yine danışma noktasından alacakları formu doldurur doldurmaz, hem bu kampanyaya katılabilecek hem de Kentcard ayrıcalıklarını yaşamaya başlayacak. 

kent-kart.jpg