Kepez’de modern tesislerde spor eğitimi

Kepez Belediyesi, son yıllarda spora yaptığı önemli katkılar ile bir çok sporcunun yetişmesine katkıda bulunuyor.
Kepez’de modern tesislerde spor eğitimi

Kepez Belediyesi, son yıllarda spora yaptığı önemli katkılar ile bir çok sporcunun yetişmesine katkıda bulunuyor. Modern tesislerde eğitim alan gençler, geleceğin yıldızı olma yolunda ilerliyor.

Kepez Belediyesi tarafından yapılan modern tesisler ile geleceğin profesyonel sporcuları Kepez'de yetişiyor. Spor okullarında futbol, basketbol, tenis, voleybol, karate, tekvando, boks ve güreş gibi farklı spor alanlarında binlerce genç sporcu yeteneklerini keşfederek geleceğin yıldızı olma yolunda ilerliyor. Genç sporcular, uzman antrenörler tarafından seçtikleri spor dalında eğitim görüyor.

Yediden yetmişe her vatandaşa hitap ediyor

Kepez Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı spor salonlarında ve Antalya'nın ilk tam olimpik yüzme havuzunda yaz-kış devam eden spor okulları, modern tesislerde öğrencilere hizmet veriyor. Etüt merkezleri ile derslerine daha iyi çalışan gençlerin beden sağlığı da son derece modern spor merkezleri ile sağlanıyor. Sokağın kötü alışkanlıklarından sporla, sanatla, eğitim ile uzaklaştırılan gençler, kendi yeteneklerini keşfederek uzmanlaşırken, yetişkinler de havuzun, spor sahalarının keyfini sürüyor. Yediden yetmişe her vatandaşa hitap eden tesisleri ile yılın 12 ayı sporun ön planda olduğu Kepez'de taramalar ile çok sayıda spor dalında binlerce genç keşfedilerek, profesyonel sporcu olma yolunda adım atıyor.

"Kepez'i sporun merkezi olma yolunda ilerletmek için çalışıyoruz"

Yeni arkadaşlar edinerek sosyalleşen öğrenciler, aynı zamanda yeteneklerini keşfederek modern tesislerde uzman antrenörlerden dersler alıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaz kış devam eden spor okulları ile ilçedeki çocuklara, 12 ay modern tesislerde spor yapma imkanı sunduklarını söyledi. Tütüncü, farklı yaş ve meslek gruplarından binlerce vatandaşa sunulan hizmetlerle Kepez'i sporun merkezi olma yolunda ilerletmek için çalıştıklarını ifade etti.

Kepez’de modern tesislerde spor eğitimi

Kepez’de modern tesislerde spor eğitimi

Kaynak: