Kerim Özkul: ''Konya'nın hizmetindeyiz''

YENİ HABER - SAMET DİRİCAN
Kerim Özkul: ''Konya'nın hizmetindeyiz''
Ak Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul Ak Parti Genel Başkan Danışmanı oldu.
 
Yeni göreviyle ilgili gazetemize konuşan Kerim Özkul, Ak Parti kurulduğundan bu yana hemen hemen her kademesinde görev aldığını belirterek, ''Konya’da ilk teşkilatı kurduğumuzdan bu güne kadar hizmetin her aşamasında bulunduğum; üyelikten Milletvekilliğine kadar pek çok alanında görev yaptığım Ak Parti’de Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu şahsımı Genel Başkan Danışmanı olarak görevlendirdi, bu güne kadar yaptığım bütün görevlerde olduğu gibi bu görevi de en iyi şekilde yapmak için gayret edeceğime kimsenin kuşkusu olmasın'' dedi.

 
Teşkilat ve parti noktasında görev yapacağını belirten Özkul, Bu yüzden bu alanda partiyi güçlendirmek ve doğru politikalar üretmesi adına iyi işler çıkartacaklarına inandığını söyledi.

 
''Konya'nın hizmetindeyiz''

 
Konya Milletvekili olması nedeniyle ayrı vazifeleri de olduğunu belirten Kerim Özkul: ''Bu vazifeler nedeniyle Ak Partimizin Konya’da daha iyi noktaya gelmesini istiyorum. Buda ancak insanlara hizmetle mümkün oluyor. Bu çerçevede Konya’nın daha fazla hizmet alması adına ayrı bir sorumluluk üstlendik, bu sorumluluklar gereği usanmadan çalışacağız. Konya’mızın her anlamda zirveye çıkması için gayret göstereceğimizin bilinmesi isterim.''dedi.

Kaynak:YENİ HABER