Kevin Durant Golden State Warriors'ta

Yıldız basketbolcu Kevin Durant, önümüzdeki sezondan itibaren NBA ekibi Golden State Warriors'ta forma giyecek.
Kevin Durant Golden State Warriors'ta

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Oklahoma City Thunder'da forma giyen ve serbest oyuncu statüsünde bulunan ABD'li oyuncu Kevin Durant, önümüzdeki sezondan itibaren Golden State Warriors'ta görev yapacak.

The Players Tribune internet sitesine açıklamada bulunan 27 yaşındaki Durant, profesyonel hayatındaki en zor kararlardan birini aldığını belirterek, "Basketbol hayatımı yeni bir şehre ve takıma taşımaya karar verdim. Aslen Washingtonluyum ama gerçek anlamda Oklahoma'da büyüdüm. Bu organizasyonun bir parçası olmaktan her zaman gurur duydum. Takım arkadaşlarım ve bütün taraftarlar her zaman kalbimde olacak." ifadelerini kullandı.

Oklahoma City Thunder'ı özleyeceğini aktaran Durant, "Bu kararı alarak birçok insanı hayal kırıklığına uğrattığımı bilmek içimi acıtıyor ama hayatım ve kariyerim için doğru tercihi yaptığıma inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

ABD basınında yer alan haberlerde, yıldız basketbolcunun, 2 yıllığına anlaştığı Golden State Warriors'tan 54,3 milyon dolar alacağı öne sürüldü.